Selamlar

drk

Selamlar arkadaşlar ben Can, Ankaradan. Motosikletle daha profesyonelce ilgilenmek için üye oldum. Uzun bir süre scooter ve moped kullandım şimdi ise işi ilerletme zamanı diye düşünüyorum. Başlangıç motor tavsiyelerinizi bekliyorum aklımda 250cc yukarısı var. 2. el almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler

Selamlar arkadaşlar ben Can, Ankaradan. Motosikletle daha profesyonelce ilgilenmek için üye oldum. Uzun bir süre scooter ve moped kullandım şimdi ise işi ilerletme zamanı diye düşünüyorum. Başlangıç motor tavsiyelerinizi bekliyorum aklımda 250cc yukarısı var. 2. el almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler

hoşgeldin kardeşim,

düşünürsen şayet ben cc büyütmek için satıyorum motorumu

Hoşgeldiniz.
Tarz olarak istediğinizi yazarsanız daha çok yardımcı olan çıkar.

drk

hoşbulduk arkadaşlar tarz olarak naked düşünüyorum ama yeni fikirlere açığım carpe diem hocam 125cc düşünmüyorum teşekkürler

Aramıza hoş geldin 250 cc katogorisinden hyosun gt 250 r önerebilirim bir bak derim kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle

hosgeldın.sana tavsıyem.cbf250 olacak.bakarsan uzun yıllar kullanırsın.on numara motosıklet500 dusunursen.kawasakı er5 ı tavsıye ederım .dıgerlerınden torku yuksektır5000tl ye bulursun:cat:

drk

ben de biraz araştırdım şu aralar kawasaki er-5 ya da suzuki gs500 düşünüyorum ama dediğim gibi alternatiflere her zaman açığım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar