selamlar...

siteye bugün üye oldum...
uzun bir süredir bir motor sahibi olma düşü kuruyorum ama sanırım yakın bi zamanda bu gerçekleşecek...
sanırım benim beni anlarsınız bu benim ilk motorum olacak ve bir türlü karar veremiyorum neyi tercih edeceğime... arn 125 mi superlight mi 150lik jinlun mu yoksa ybr 250 mi? modelden öte scotter mi chopper mi ne olsun onu bile bilemiyorum... tabi bunda en önemli etken koşullar...
izmirdeyim ve birkaç hafta içinde motorumu almak istiyorum...
sizce nasıl hareket etmeliyim arkadaşlar... allah rızası için birisi bana yardımcı olsun:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum maddi gücün ne bilmiyorum ama bende kawasaki vn 800 var çok mutluyum onunla o benim aşkım siyah incim :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ya yeni üye gelmiş
hoşgeldin:rendeer:
scooter ve vitesli motorlara bin.önce senin tarzın ne onu belirle,sonra seçenekleri iyice eleyip karar verdiğin motoru alırsın

Moderatör (forrap)
Aileye hoşgeldin...Bende İzmir'denim gezilere ve toplantılara katılırsan arkadaşlar yardımcı olacaktır her türlü konuda...:cat:

eyvallah arkadaşlar teşekkür ederim...
free 01 eminim kawasaki vn 800 çok iidir abi ben yeni başlıcam... 2-3 milyar arası bişey düşünüyorum hele bi başlayalım ilerde inşallah büyütürüz saolasın...
vlad saolasın sanırım vitesli bi motora binmek daha iyi olacvaktır die düşünüyorum ama asıl belirleyici olan ekonomik koşullar olacak eyvallah...
forrap izmirden birinin olması ii oldu, bundan sonra takip ediyorum hoşbulduk...

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardeşim hoşgeldin aramıza forrap için izmirden birinin olması ii olmuşsun demişsin ya güldüm o lafına sen siteyi bi incele izmirde neler oluyor neler koca bir grup olduk. senide bekleriz aramıza

hele bi aliim...

valla gördüm grubu imrendim...
hele bi aliim motorumu katılcam aranıza...

Hoşgeldin savaş sanada şirket hesabından bir demet çiçek....:rendeer: :cherry:

Hoşgeldin arkadaşım.Vitesli ve 250 cc bir motorla başlaman iyi olur.Derim...bennnnn

marcos' Alıntı:
Hoşgeldin arkadaşım.Vitesli ve 250 cc bir motorla başlaman iyi olur.Derim...bennnnn

+1000:cat:

aramıza hoş geldin :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

Ayrıca EgeKnn İzmir de siteyi takipe dersen İzmir"li arkadaşların sık sık toplandığını göreceksin . Konu ile ilgili bir çok kişi de ortamda olur hem çok farklı motorları görme hemde bilgi alman mümkün olabilir........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar