Selamlar

Merhabalar ben İstanbul'da yaşıyorum. Önceleri korku ile yaklaştığım motosiklet tutkusu, bir arkadaşımın beni arkasına alıp gezintiye çıkarmasıyla hayatımdaki en önemli şeylerden biri haline geldi evvela bunu söyleyeyim :mrgreen:

Hem ilk motorum hem de maddi imkanların elverişsiz olması sebebiyle çin malı bir cruiser alarak motor sürmeye başladım. Tabi trafiğe çıkmadan önce A2 ehliyet sahibi de oldum. Motorum yamaha virago 250 kopyası ledow cxm 250. belki ilk motorum olduğu içindir bilemiyorum ama düşündüğüm kadar dandik bir alete benzemiyor. yine de bu konuda büyük konuşmak istemiyorum daha başıma bişey gelmedi ve umarım gelmez :silent: ...

Yolunda gidersen bir şey olmaz arkadaşım hayırlısı olsun hoşgeldin aramıza

eyvallah sağolun. bu arada konu tanışma olunca hakkımdaki diğer şeyleri de sonra sonra yazıyım dedim :p insanlar okusun tüm sayfaları öyle edinsin bilgileri :p

ben bilgi işlemciyim ama aynı zamanda profesyonel olarak müzikle de ilgileniyorum. bilgisayar olsun, gitar olsun, ud olsun, ses teknisyenliği olsun bilhassa bu konular hakkında sizlere yardımcı olabilirim. galiba motosiklet konusunda alacağım yardımların karşılığını bu şekilde çok güzel verebilirim acemiyken :D

ya bana bi gitar dersi versene:p sen toplantılara gel real hayatta fon müzikleri gerilim müzikleri çoşku müzikleri yaparsın :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoşgeldin arkadaşım, kazasız belasız kullanabilmeni temenni ederim..

:mrgreen: valla şu ara motosikletten çıkan müziğe hasta olmuş durumdayım özellikle deviri yükseltmeden... orkestra mubarek...

Hoş geldin arkadaş motorunda hayırlı olsun güle güle kullan bende cin malı motor kullanıyorum öyle çok büyük bir sorunla karşılaşmadım yeterki tamirci (servis) iyi olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar