Selamlar

Merhaba ismim umut;
yaklaşık 6 ay önce arkadasımın sayesinde motorsiklete ilgi duymaya basladım. daha yeni bir kursa yazıldım ve ehliyet alacagım. eşim de destekliyor belki haziranda bir de hyosung gt250 naked alacagım. 29 yasında inşaat mühendisiyim, yol-ulaştırma mühendisi. büyük bir heyecanla motorsiklet almaya karar versemde okudugum üzücü haberler sayesinde biraz olsun soğudum. şu anda çok istesem de kafamda bir soru işareti var...

formu bilgileri takip ediyorum... paylaşımlarınız için teşekkürler.
herkese kazasız yolculuklar.

aramıza hosgeldın eşininde senı desteklemesı cok guzel cunku motor ısınde esının destegı cok onemlı umarın aramızda mutlu olursunuz...

Merhaba hoşgeldin evet eşinin seni desteklemesi motorunla geçirdiğin vakitlerde inan keyfine keyif katar birde sen öyle bir aileye selam verdinki şu anda :) tanıdıkça ne kadar doğru bir yerde olduğunu sende anlayacaksın ...:)

hoşgeldiniz,bende foruma üye olduğum ilk gün ölüm haberi almıştım gerçekten çok soğumuştum motor almaktan,ama sonra kaderde varsa olur diyerekten motoruma kavuştum,size de şimdiden hayırlı olsun... :)

Hoşgeldin arkadaşım, mutlaka bir eğitim kuruluşundan eğitimde alın. Motordan korkulacak birşey olmadığını göreceksiniz.

Kalıcı olmanız dileğiyle:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
düzgün bir kurumdan eğitimlerinizi aldığınız, ve her zaman dikkat ettiğiniz sürece keyifli bir hobi. eşinizin destekliyor olması daha da iyi. birçoğumuz aile, eş dost akraba arkadaş vs den çektik çünki.. ha unutmadan, aramıza hoşgeldiniz :)

hoşgeldin arkadaşım,korkulcak birşey yok dikatli ol ! motosiklet tutkusuna ddevam...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar