Selamlar

Merhaba değerli arkadaşlar aranıza yeni katıldım hem foruma hemde bu dünyaya... Ben ilk motorumu alacağım elimde seçenekler ve herkes birşey söyledi kafamda bin tane soru var sizinde deneyimlerinizden faydalanmayı ümid ediyorum. İlk motorum olacağı için hem küçük hem yüksek model hemde kendi sınıfında ucuz olan [/B]Hyosong 250 GTdüşünüyorum bugün bir ustada[/B] 1998 Model Kawasaki ZX-6R önerdi bana fakat bu motorun biraz sorunu varmış toplamda 6500 YTL mal olur dedi.
Şimdi sizce ne yapmalıyım Racing istiyorum ilk motorum olacak küçük makina olsada olur ?

selamlar hoşgeldin öncelikle :) başlangıç için düşünüyorsan honda cbr 125, yamaha r125 ve kawasaki ninja 250r seçenekleri de var hyosung 250 haricinde :) iyi forumlar diliyorum :)

önce hoşgeldin kardeşim.eski model racing lerin sağlıklı olmasınıı beklememk lazım bence.çünkü racing adı üstünde.hırpalanmıştır yani.gt250r ın bu seçenekte daha uygun olacağı kanaatindeyim.

Bakın yine iki yorum ikiside farklı :D Bakalım biraz daha yorum yapan olursa daha sağlıklı karar verebilirim.
Yorumlarınız için teşekkürler huceyn ve paris ;)

merhaba kardeşim
sürüş konusunda kendine güveniyor ve tecrüben varsa neden olmasın şayet yok ise kesinlikle 250 cc tavsiye ederim tabiki sonuç senin takdirin

aramıza hoşgeldin toprakkk :)
yeni olsun ufak olsun temiz olsun senin olsun derim kanımca :cherry:

ilk motorunu alacaksan bence 250cclik motorla basla o 10 yasındaki racing seni hem maddi, hemde saglıgın için zaralı olur(100 beygir bi motorla başlamak intihar gibi birseydir )bence küçük cc ,yle başlayarak kendini geliştirirsin basamakları yavas ve güvenli çıkarsın kal saglıcakla:cat:

Hyosung GT250R başlangıç için iyidir. Hem yeterince seni tatmin edecektir. Hemde motosikleti hemen değiştiriyim gibi bir düşünce oluşturmaz kafanda. Gözlemlerime göre güzel motormuş. Bunun dışında paris arkadaşımızın saydığı modellerde var. Kawasaki Ninja 250R, Honda CBR 125R, Yamaha YZF-R125 gibi. Yeni başlıyacağın için 250cc'yi geçmemeni öneririm.
Bu arada Aramıza hoşgeldin.

kardeş hoşgeldin. valla siteyi takip etmeye başladığımdan beri öneri isteyen çok topik açıldı herkeste bişeyler dedi. işin zor hoca Allah yardımcın olsun.. :)

Bence sırası ile şu.Tabiki sadece racing düşünüyorsan.Ve kesinlikle önerilen eski model kawasaki değil.Aşağıda yazdığım modellere gelince kendini çok iyi yetiştirdikten sonra her motoru en az bir iki yıl kullandıktan sonra geçebileceğin modeller.TAbi her motorun da alternatifi var.karar sana kalmış.

Honda cbr 125 R,Hyosung Gt 250 R,Suzuki GSX-R 600,Suzuki GSX-R 1000,Suzuki GSX-R 1300 HAYABUSA :)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hoşgeldin, bu iki seçenekten kesinlikle Hyosung Gt250 diyorum, acemi adamın ilk motoru sıfır olmalı, en azından sıfır gibi bir ikinci el olmalı, az km yapmış olmalı, rutin bakımlarında motosikleti tanıyacaksın, ilk heyecanınla sıfır binmenin zevkini yaşayacaksın, bende acemiyim ve aynısını yaptım. İkinci el riskli hele yarış motorlarında daha riskli, arkadaşların bahsettiği gibi hırpalanmış olmaları, dolayısıyla kronik arıza çıkarmaları muhtemel. Düşük hacimle başlayıp iradeni sağlamlaştırmak ta cabası. İyi bir seçim yapmanı dilerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin..Önce tecrübe sonra hızlı motor derim..Canımız sadece birtanedir.

hoşgeldin arkadaşım bende siteye bikaç dakika önce üye oldum valla arkadaşım motosiklet tecrüben yoksa 600 lük pek düşünme derim ben bide honda twisterlar var onlara da bi bak istersen

Teşekkürler

Hepinize Tekrar Tekrar Teşekkür Ediyorum.

Nacizane Bir Konuyu Burdan Paylaşmak Hatta Haykırmak İstiyorum. Tatilden Dönerken Yolda Bir Kazaya Rastladım Hemen Durdum Çocuğa Kalp Masajı Yapılıyordu :( Ve Hemen Bir Vatandaş "Bu Motorcular Adam Olmaz" Dedi Ben Hemen Çıkıştım Adama " Bu Kazazedenin Cahilliği Tüm Camiaya Mal Edilmez" Dedim. Ya Arkadaşlar Bana Şimdi Olayı Motoru Güvenliği Bilen Olarak Söyleyin.
Bu Arkadaş Üzerinde Sadece Bir Atlet Altında YBR125 Mıcırlı Ve Virajlı Bir Yol Üstüne Üstlük Birde Cambazlık (Olayı Görenlerin Yorumu)......

Kask Nerde? Mont,Dizlik Vs... ? Hiçbiri Yok. Sadece Sorumsuzluk Ve Bir Genc Beden Var Ortada.

Sizden Ricam Boş Bir Anınızda Sıkılmadan Bıkmadan Kendi Cenaze Töreninizi Düşünün, Herkesi Hayalinizde Canlandırın Tepkileri Nasıl Olurdu? Yada Evinizde Eşinizi,Çocuğunuzu Düşünün Annenizi Babanızı Yav Düşünün İşte... Hala Bunlar Birşey İfade Etmiyorsa Bunları Anlatmanında Bir Anlamı Yok.

Sağlıcakla Kalın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar