Selamlar ....

Bütün forum üyelerine selamlar ..

Henüz bir motor sahibi değilim ancak en kısa zamanda bir motor almak istiyorum .

Antalyada yaşıyorum , elektronik mühendisiyim ...

Motor almamda ki amaç pratikliği ve az yakıt tüketmesi , ayrıca arabaya kıyasla daha uygun fiyatlara görüntü itibari ile daha güzel oluyorlar ...

Bir motor alabilirsem bol bol gezmeyi planlıyorum :) , daha dün üye oldum ama 3 gündür forum içinde dolaşıyorum , birçok yorumu okudum , tabi çoğu kafamdakileri netleştirmekten çok aklımı karıştırdı :) , sanırım motor alıp binmeden kesin olarak bilmek imkansız olucak.

Yakıt , kullanımı ve görüntüsü itibari ile içime sinicek bir motor arıyorum , hız tutkunu biri değilim o yüzden abartılı görüşlü motorları pek sevmem , istediğim spor duran ama abartıya kaçmayan bir motor , baktığım yerlerde en çok içime zealsun 250 sport sindi , cbr 125 i pek beğenmedim doğrusu , boyum 1.95 olmasından dolayı ufak duruyor gibi yanımda :)...

Tabi henüz tam olarak karar vermiş değilim , araştırıyorum , zealsun 250 sport kalıplarında tavsiye edebileceğiniz , bakmamı önereceğiniz motorlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum , ama boyun 1.95 olduğunu atlamayın :) ..

İyi forumlar herkese , umarım kısa zamanda bir motor sahibi olup aranıza tam olarak katılabilirim :) ...

Hoşgeldin arkadaşım.
Öncelikle ehliyet al! Sonrada korumalarını tamamla.
Söz ettiğin motorların tipi SS olduğu için hız tutkunu olmadığını ifade eden cümlen biraz hatalı olmuş galiba?Çünkü o makinaların devamı abilerine kadar gider(600RR,1000RR,vs. gibi).BUda senin hızı sevdiğii gösteriyor.Tamam motosikletin özünde özgürlük,hız ve rüzgar vardır fakat herşeyin kontrollüsü iyidir.İyi bir eğitim almanı rica ediyorum.Mühendis olman dolayısıylada analitik düşünce yapısında olman gayet doğal ve uyum sağlayacağınada eminim.Bide kulağına küpe olsun;ne zaman "artık usta oldum!" dersen o gün düşersin.YAni mütevazilikde motorcuda olması gereken özellikler arasındadır.:cat:.

Arkadaşlar tip olarak beyendiğim motorun resmini ekliyorum , zealsun 250 bu , sanırım 200 lüğünün de tipi aynıymış ama görmedim , eğer öyle ise 200 lük alırım , şimdilik zealsun alıcak gibiyim , bakalım beğendiğim başka bir model bulurum belki de ...

image00056kx0.jpg

son sattığım motosiklet zealsun gs 200dü. gerçekten dikkat çekiyor gösterişiyle. fakat çin malı olduğu için güvenemedim hiç, hep yolda kalırmıyım diye düşündüm. Ama kafaya koydum diyorsan alınacak en gösterişli,en uygun fiyatlı motosiklettir kendisi..

Hoşgeldin abi.İnşallah istediğiniz bir motosiklete kavuşursun.Saygılarımla.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar