selamlar

merhaba arkadaşlar.19 yaşındayım.ben hasan, istanbul beylikdüzünde oturuyorum.siteyi bir arkadaşım tavsiye etti.burdaki ilgi ve alaka gerçekten çok iyi.aynı zamanda kurulan arkadaşlıkta öyle.

motorsikletim yok.fakat bu yaz kısmetse bir tane başlangıc motorsikleti almayı planlıyorum...tavsiyelerinizi bekliyorum.başlangıç olarak hyosung 250gtr,gv 250,kanuni tiger,yada cbr 600f ikinci el, bunlar arasında gidip geliyorum.sizin tavsiyelerizi nelerdir?

not:arkadalar 1.86 ve 93 kiloyum tavsiyeleriniz ölçülerime göre olursa teşekkür ederim.

motorsiklet tecrübesi olarak 25-30 km vitesli motor kullandım 600lük...arkdamda motorun sahibi olduğu halde denge problemi pek yaşamadım.fakat vites geçişlerinde debriyaj olayında zorladım...

biliyorum fazla konuştum kusura bakmayın.herkeze iyi günler...:rendeer:

hosgeldin kardesim... sadece kendi sahsi gorusumu belirtmek isterim.. daha once motor kullanmamis olman race makinaya baslayamazsin anlamina gelmiyor bana gore benim tavsiyem kesinlikle 600f tir 2. el alip kendini gelistirebilirsin... sahsen bende motor kullanmaya ilk olarak zx6r ile baslamistim...

hosgeldin :) iyice alısman için hyosung derim ama 600 lük m0tor kullanıyormussun zaten ,benim ufak motor söylemem sebebim iyice alıs daha sonra 600 lük bi motor alsan iyi olur :)

hoşgeldin.motor konusunda acele etme ve şunu hiç bi zaman unutma.motorda her zaman acemisindir.ve gaza gelirsin önce küçükle başla 250 cc yeter de artar bile 1-2 sene takıl iyicene viraj almasını denge vs.leri çöz.büyük alıp 2 gün sonra hayatından veya ömür boyu sakat kalmakta var sen o hatayı yapma.motor kaçmaz bi seri biter başka seri çıkar acele etme.:cat:

bencede 600 lük ile başlama ufaktan başlamanda her zaman fayda var.

selam delikanlı hoş geldin bende senin ilk olarak r6 ya binmiştim afakat ufaktan başlayıp tecrübe edinmen çok önemli sen önce ufak motorları altında bisiklet gibi oynatmaya başla sonra tecrübeni konuştur bence...

Aramıza hoşşgeldin ! En mantıklısı GT 250 ile başlamandır !

yorumlarınız için teşekkür ederim abilerim, arkadaşlarım benim düşüncemde 250gtr dı.600f in hp ve nm oranı biraz rr a göre daha düşük olduğu için söylemiştim.fakat kafamda cok soru işareti vardı nede olsa o bir 600lük...tam deyemimim yok.fakat hyosung 250gtr içinde krank sorunu cok düşündürüyo beni...o yüzden cok kararsızım.

Neden Buradayım :)

merhaba, benim için motorsiklet kullanma kararı vermek bir macera gibi, biraz merak biraz ceasret biraz da ihtiyaç...

bir bankada uzman olarak çalışıyorum ve iş yeri değişiklii yapıyorum Anadolu Yakasından Maslakdaki genel müdürlüğe gideceğim. Bu inanaılmaz sıkıcı ve boğucu trafik ve daha beteri kısıtlanmış zaman, özgürlüğümün elimden alınışı demek.. Bu durumu nasıl çözüceğimi düşünürken geçenlerde gazetede okuduğum bir yazı aklıma geldi, "işe motorsikletleriyle giden bayanlar" ... ben neden onlardan biri olmayayım ki.... işte, bu nedenle buradayım, en doğru ve güvenli nasıl öğrenirim, nasıl bir motor seçmeliyim... Biraz daha kurcalayınca anladımki bu saydıklarım işin sadece bir parçası, hayatı yaşama tarzım da değişecek.. Özgürlüğe olan tutkumla ...

çevremde motorsiklet kullanan ve ilgisi olan ne yazıkki kimse yok. bu yüzden bir tavsiye ile sizi buldum. bu konuda yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi bekliyorum.

burada olmak çok güzel
saygılar ve sevgiler
nisangüneş :)

Son düzenleme:
meraba arkadaşım bence hyosung en iyisi olur..saygılar..biraz alış geliştrdikten sora 600e geçersin bu bnm düşüncem tabiki şimdiden hayırlı olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar