selamlar...

selam arkadaşlar bende yeni üye oldum extremanın kardeşiyim siteyi onun nickle takip ediyodum daha önceden bende üye oliim dedim:D:mrgreen:

Emrah`ın kardeşi tabiki benim de kardeşim sayılır...Hoşgeldin Babocan...:rendeer:

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bende yeni üye oldum extremanın kardeşiyim siteyi onun nickle takip ediyodum daha önceden bende üye oliim dedim:D:mrgreen:

Demek abisinin nikiylen sabaha kadar forumu gözetliyen sendin hee:p Biz de abini maynah sanıyoduk :queen:Hoşgelmişsin arada klip çek koy da kop efladım olalım :p

Sen ne arıyon olm burda hade naş naş uza git gözüm görmesin...

Biz biriylen uğraşırken bide senlemi uğraşıcaz şimdi? Kardeşler üye olamaz mt ye okumadınmıu sen üyelik kurallarını hiç?
Çok ayıp çookkkk :queen:
Hoşgeldin madem öyle :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Biz biriylen uğraşırken bide senlemi uğraşıcaz şimdi? Kardeşler üye olamaz mt ye okumadınmıu sen üyelik kurallarını hiç?
Çok ayıp çookkkk :queen:
Hoşgeldin madem öyle :rendeer:

hoşbulduk madem:)
bambu sabaha kadar takılan o zaten gece uyutmuyu beni klavye sesinden klauk tkacı aldım öle uyuyom adam pc ile bir bütün oluyo basındayken jetle kazıyoz sabah pc basından kalksın die:p

Son düzenleme:
.................. ............. /' /)
................./´ /)........./¯ //
..............,/¯// ......... /...//
............./...//. ......./¯ //
.........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
........./'.../... ./... /.../ //
........('(...´(... ....... ,../'. .')
.........\.......... ..... ..\/..../
..........''...\.... ..... . _.•´
............\....... ..... ..(
..............\..... ..... ...\

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyhm8.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar