SelamlaR

İşte geldim buradayım! aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler... Birlikte birçok zevkli etkinliklere imza atacağımıza inanıyorum...

Kısaca kendimide tanıtayım isterseniz...

Dünya'nın biryerinde ikamet etmekteyim.. (Evrem - Güneş Sistemi - Dünya - Türkiye - İzmir - Menemen - Stadyum Yanı - Ha&ker İnternet Cafe İşletmecisi) Biraz uzun oldu idare edin... Nereden çıktı bu motor sevdası derseniz valla hatırlamıyorum çok küçüktüm İlk pisikletim vardı (böyle mi yazılıyordu?) bitane onunla 2 teker sevdamız başladı işte... Şimdi Buse'mi buldum mutlu bir hayat geçiriyorum... (Eşim duymasın) 15 yıldır Japon üstündeyim bir kere bile şaşmadı alışayım diye 1000'lik almıştım bi tane (söylemesi ayıp Yamaha FZR1000 vardı) şimdi 1300'de takılı kaldım... Sonumuz hayrolsun...

Yaa birşey farkettimde ben adımı yazmamışım

Ben Murat... Bildiğiniz Murat ama... 131'i yok.. Sadece Murat

Neyse zamanla birbirimizi tanıyacağız... Keyifli bir ortam, güzel dosluklar dileğiyle... Sevgiyle kalın

Not: Çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.:rendeer:

Hoşgeldin. Sitede Murat fazlalığı olduğunu söylemediler anlaşılan sana. Biz bi tanesiyle zor uğraşıyoduk :cherry:
Katılımcı olman dileğiyle:rendeer:

Aramıza hoşgeldin Murat (131 yok) :p FZR ler iyi makinalardır. FZR400 kullandım bende bir tanıdığımın sanırım 90 model falan :) Bu arada motoru sattınmı yoksa duruyormu ? Tekrar hoşgeldin....:rendeer:

Gelir gelmez gol 1 hemen adımı değiştireyim bari :D
Hoşbuldum arkadaşlar

1- aramıza kabul ettikmi? 2- adres tarifi artık uydudanmı yapılıyıo bizim habarımız yok 3-alışman için 1000lik aldıysan şimdi 3000lik falan kullanman lazım 4- bildiğimiz bide kara murat var. ( giriş fena olmamış armıza hoşgeldin hoşgörün için şimdiden teşekürler :rendeer: )

evet kendini çok güzel tanıtmıssın başlangıç için 1000 çok deilmi zor olmadımı aramıza hoşgeldinn:rendeer:

edit: bu arada meraak ettim yeni geldin falan ama niye üyelik tarihin 16-02-07 :silent:

Son düzenleme:
armıza hoş geldim anladığım kadarıyla baya matrak birisin (hacı)murat

katılımcı ve aktif olman dileğiyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar