Selamlar

Selamlar arkadaşlar! Tacettin Burak Dölarslan.Ankarada yaşıyorum.36 yaşındayım.A.Ü.D.T.C.F Arkeoloji mezunuyum.Müzisyenlik yapıyorum.5 seneden beri motor kullanıyorum.İlk motorum EN 500 daha sonra 150 ZAT ve artık BMW R60/6 1974 kullanıyorum.Hepinize sevgiler!:)

Aramıza hoşgeldiniz... Şu anki motosikletiniz efsanelerden diye biliriz...

Sağolun.Doğru söylüyorsunuz.Tam üç sene peşinden koştum.Benim ustamın 11yıllık emektarı.Sonunda ikna ettim.Herşeyi faal durumda.Motoru sıfır toplandı.İnanılmaz bir sürüş keyfi var.Artık o gözbebeğim.

Selamm Aramızaaa Hoşgeldinn Katılımcı Olman Dİleğiyleee :bounce:

aramıza hoşgeldin.
müzisyensin demek.bende askerlik öncesi müzikten para kazanırdım.ankarada kavel,baraka,alesta(tabi ismi değişti şimdi),nil gibi mekanlarda çalardık.bass çalıyorum bende.
bu arada motorunun resmini koyda bakalım bi..severim eski bmw leri...

aramıza hoşgeldin.
müzisyensin demek.bende askerlik öncesi müzikten para kazanırdım.ankarada kavel,baraka,alesta(tabi ismi değişti şimdi),nil gibi mekanlarda çalardık.bass çalıyorum bende.
bu arada motorunun resmini koyda bakalım bi..severim eski bmw leri...

Eveett iyi bilirim.Uzun süre Zx'de çalışdık.Motorun resimlerini bir ara koyacağım.Görüşmek dileğiyle teşekkürler.

armıza hoşgeldin angaralı motorcu arkadaşlar yaşadı müzikli alemler falanda başlar artık :rendeer: akeoleji müzik ne iş

selam taci ..aramıza hoşgeldin...kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle..::tutkuy:: evet resimleri bekliyoruz..

Selamlar. Motorun çok hoş bir şey. Hemen internette baktım da...:wiinkk:

hoş geldin motor sahibi olanları görünce hayranlıkla imreniyom benim ne zaman olur da anlatırım böyle diye:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar