Selamlar

Herkese selam,28 yaşında Bilgi İşlem işiyle uğraşmaktayım, otobüsten trafikten gına geldi motor almaktır niyetim:pr:...Ehliyet alma sürecindeyim henüz ,

hazır selam vermişken ilk motorum olacak ,ne tavsiye edersiniz ya da daha doğrusu forumda dolaşmaya nereden başlıyayım :)

dostum aramıza hoşgeldin:rendeer::rendeer:

öncelikle tarzını belirle motosikletle ne yapmak istiyorsun önce ona karar ver:cat:

Hoşgeldin.Hergün kullanacağın ve trafikte pratik bir makina istediğine göre scooter'leri tercihlerin arasında bulundurabilirsin.Honda/Dylan150'yi tavsiye edebilirim.Hem gezilerede rahatlıkla katılabilirsin.Vitesli motorlar daha hızlı ve yakıt konusunda avantajlı olduklarından CBF150,YBR125 ve muadillerinide incelemen menfaatinedir.

hoşgeldin arkadaşım öneclikle tarzını belirle ona göre model bakarsın.

aramıza hoşşgeldin :) motor öneremem çünkü hoşlandığın tarzı sölememişsin :)

Hoşgeldin...:rendeer:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Hoşgeldin arkadaşım,benim tavsiyem tarzın ne olursa olsun 125 veya 150cc ile
başlaman,tüksek ccye acemiliğini attıktan sonra geçmen.:cat:

aramıza hoşgeldin.. scooter ile başlaman tavsiyemdir...:cat:

Öncelikle sıcak karşılama ve tavsiyeler için teşekkür ederim

Tarzım daha çok cruiserdan yana ama ağır motor şu aşamada başa çıkabilecek gibi gözükmüyorum :)Kontrol edemedikten sonra havası batsın hele hele istanbul trafiğinde :)

CBF 150 yi araştırdım fiyat/performans açısından uygun geldi ,vites meselesini de halledebilirim diye düşünüyorum... yada çin işi bir cruiser...hımm iyice aklım karıştı :D

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin.. Doğru adrestesin..:rendeer: Eğer scooter düşünmüyorsan Ben sana Honda CBF150 yi öneririm hem kalitesine göre fiyatı uygun hemde çinli değil dolayısıyla çinli gibi dandik değil.. :)

Öncelikle sıcak karşılama ve tavsiyeler için teşekkür ederim

Tarzım daha çok cruiserdan yana ama ağır motor şu aşamada başa çıkabilecek gibi gözükmüyorum :)Kontrol edemedikten sonra havası batsın hele hele istanbul trafiğinde :)

CBR 150 yi araştırdım fiyat/performans açısından uygun geldi ,vites meselesini de halledebilirim diye düşünüyorum... yada çin işi bir cruiser...hımm iyice aklım karıştı :D

cbr 150 derken cbf demek istedin galiba yada cbr 125:cat: cbf 150 ideal bi motor... eğer imkanın varsa japon bi marka alman senin için avantajlı olur. ama yedek parçasıda ona göre olur.. çin malında bu biraz daha uygun olur.. :cat:

evet CBF 150 demek istemiştim el kayması hemen düzeltiyorum, acemilik işte ....
peki yaz/kış sürebilirmiyim .Yazın sorun yok da kış geldiğinde yol koşullarına uyar mı bu alet ?

kışın araçların geçtiği yerlre karda düşse genelde hemen erir ve su haline dönüşür dikkatli bir biçimde kullanıla bilir bence. Ama yinede soğuk havalarda dikkat etmek lazım gizli buzlanma ola bilir yollarda Ki istanbulda olduğun için bu olay işlek caddelerde pek görülmez Kullanılar bilir
NOT;Bu yazdıklarım her motosiklet için geçerlidir farklı model veya marka aldığında değişmez :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hoşgeldin dostum :rendeer:

Dikkat et, motosiklet ve forum her ikiside bağımlılık yapıyor :p

motor hastalık işte bak... :mrgreen: motoru koyuyorum garaja haala giderken bakıyorum bi de dönip... bigün kolonlara çarpcam ya geri geri giderken ne zana bakalım... hışgeldin aramıza :cherry:

Slm bende biraz önce üye oldum bana da hoşgeldin deyin:mrgreen:Motosiklete gelince aşırı merak konusu bende ama bilgi sıfır.Umudum sizsiniz artık engin tecrübelerinizden faydalanırız inş.:mrgreen:

Selam Aramızaaa Hoşgeldin
Önerebileceğim Motor Yamaha YBR125 Bi Araştır derim

:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar