selamlar

formu yaklaşık 1 aydır seyrediyorum , yavaş yavaş elim ısınmaya başladı , msn adresini veren arkadaşlarıda messenger a ekledim.

1974 modelim edirne liyim tekirdağ çorlu da bir fabrikada bilgi işlem yöneticisiyim , ilk motorumu 1996 da aldım minsk125e , 1998 de askere gittim geldikten sonra pek fazla kullanamadım. Motorumu aldığımda hiç birşey bilmiyordum el yordamıyla öğrendim , birkaç kez düştüm ama motor pek hızlı bir motor olmadığından bende ve motorum da çok hasar olmadı , şimdiler de ise havaların ve motosiklet.net in gazıyla yeni bir motor almayı düşünüyorum. Astra yı çekicem garaja dursun durabildiği kadar bana kafesçi denmesini istemiyorum daha fazla . Sanırım kısa zamanda iyi bir motor alamayacam heralde 1 milyara kadar bir kanuni mz edinecem kendime . hayırlısı bakalım ama çok fazla dayanamayacağım motorsuz , uykularım kaçmaya başladı bile :))

hoşgeldin foruma gerçi sen çoktan gelmişsin de haberimiz yokmuş

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
wellcome diyelim barim , heuheue memnun olduk dostum bize takıl hayatını yaşa :) heuheu sanal ortamda bile motor sürersin falla :flower:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Aramıza hoşgeldin unsaloc :p

hoşgeldin kardeş.Motor suz kalacağına su suz kal daha iyi.

G

Guest

hoşgeldin hemşerim,bende tekirdağlıyım ayriyetten edirne doumluyum.hadi kal sağlıcakla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar