amerikalı kendisine ve ailesine küfür etti. çok daha sert şekilde cevap verince atıldı :d :d
Lütfen çarpıtmayalım. Evet, önce kendisine ve ailesine çok ağır küfrettim. Sonra bu Hırbo trolü "bu banlanacak ben de arkasından laf sokacağım" diye dilini tutup bekledi, bekledi, bekledi ve o da banlandı.
En sonki sahte hesabıyla geldiğinde de ilk başta uslu durdu, ama her zaman olduğu üzere eninde sonunda sataştı yine, ben de en son hırbonun nasıl banlandığını paylaştım. Tahmin ettiğim gibi en son yaşanan olay zaten bozuk olan ayarını iyice bozmuş olmalı ki direk ana avrat küfretmeye başladı. Ve tabii ki atıldı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
Sayın moderasyon,
Atmayın artık şu adamı yahu...bakın çabalıyor, didiniyor, sevgi pıtırcığı bile olabiliyor isterse. Ama ağır tahrik altında, kendini bazen tutamıyor. Hangimiz tutabiliriz ki! Bırakın artık, forumun tadına varalım. Yokluğunda huzurevine dönüyor buralar. Hem biraz atışma reyting de getirir. Görmüyor musunuz TV'lerdeki sahte didişmeleri. Zaten şurada yazan 3-5 kişi kalmış. Biraz da alternatif olsun yav...
Nacizane...
Punctum, seni habire trollesem, sürekli laf soksam, hakaret etsem, acaba bu kadar hoş görülü olabilir misin acaba?
Herif en az otuz kez banlandı forumdan yahu. Ki bu kadar hoşgörülü bir moderasyona rağmen.