Selamlar;

Herkese merhaba!

Yıllarca motorlara uzaktan biraz heves biraz da korku ile baktım ve bir türlü kendimde yeterli cesareti bulup gerekli atılımı yapamadım. Yıllar geçtikten sonra yaşım kemale ermeden şu mereti biraz kullanayım da nedir, ne değildir bi göreyim dedim. Konu hakkında neredeyse hiç bilgim yok diyebilirim. Bu nedenle de nette arama yaparken bu siteyi buldum. Şu an Bursa'da yaşamaktayım ve bu civarda konu ile ilgili fazla bir kaynak ya da mekan göremedim. Bu nedenle bana gönderebileceğiniz her türlü bilgiyi minnetle karşılarım. "Motorsiklet sürmeyi en iyi nerede ve nasıl öğrenebilirim, benim konumumdaki birisi için en ideal motor hangisidir, motor ile beraber alınması faydalı güvenlik aksesuarları vs. nelerdir, nerelerde bulunur, vs..." konularında bana gönderebileceğiniz her türlü bilgi için şimdiden teşekkür ederim.

Herkese iyi günler,...

Abi seni de mi Çin'den getirdiler karambole. Şaka bir yana nick'inin anlamını merak ettim. Aramıza hoş geldin :cat:

Hoşgeldin. Valla ben kendim ögrendim ama tavsiye etmem. Prof arkadaşlar sana yardımcı olacaktır.

Benim sadece adım çin kökenli....(Tanju kelimesi çok eski devirlerde, Çinlilerin Türk hükümdarlarına hitaben kullandıkları Tang Hu kelimesinden gelir, o nedenle yaniii.... İşin içinde biraz karambol var ya, neyse...)

hoşgeldin Tanju,bisiklet sürmeyi biliyorsan motoruda sürersin yani denge olayı ama motor seçiminde yardımcı oluruz sana kolay gelsin

wellcome TangHU,
valla biz sana göndermeyelimde sen biraz ara hem böylelikle daha heyecanlı olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar