Selamlar..

Merhaba arkadaşlar :)
Adım Ali, istanbul' da yaşıyorum, 24 yaşındayım. Henüz motorum yok, aslında ehliyetim de yok, ama Temmuz'da sınava giriyorum :)

Başlangıç olarak, uzun uzun araştırmalardan sonra Honda CBF 250 (yeni Twister) 'de karar verdik (ben ve eşim) :) Başlangıç için iyi diye düşünüyorum, fazla uçmayalım de mi? :)

Bu motor hakkında, kafamda bazı sorular var, ama onları "Motor almayı düşünürken" adlı başlıkta belirttim. Neyse, tekrar herkese merhaba :) Bu aileye katıldığım için çok mutluyum.

Görüşmek üzere..

Selam Alikara hoşgeldin,kararına saygı duyuyorum,bencede fazla uçma şöle 3-4 yıl bin artık ne alacaksan tabi küçük cbf250 iyi başlangıç için sonra 650 drag alırsın yada sport
katıldığın için bizde mutlu olduk.Sitenin keyfini çıkar. :rendeer:

Aramıza hoşgeldin,
akıllı bir seçim yapmışsın. :flower:

Hoşgeldin alikara twister leto arkadaşımızın vardı bi tane. bence çok güzel motor, yani hem estetik olarak hem başlangıç motoru olarak.

Teşekkürler arkadaşlar

Açıkcası benim de Twistera kanım kaynadı ancak kafamda bazı soru(n)lar, cevap alabilirsem içim rahatlayacak. Örneğin, 2 kişi uzun yolda (çantalar dahil) sorun çıkarır mı? Forumda Twister testi var, ama 2 kişi için test edilmemiş. Tabii ki dağlara çıkmayı düşünmüyorum ama bir Ören-Ayvalık turuna izin verir mi? :)

Bir de, CBF250'de zincir problemi var diye duydum. Böyle bir problemle karşılaşan oldu mu?

Gecem gündüzüm motosiklet oldu, 24 saat bahsediyorum. Eşim evden kovacak yakında :p :flower:

benimki kovmadıysa sana hiç bişe olmaz... aylardır arkadaşlarla, işte, evde hep motor.. illallah geldi millte.. :)
hoşgeldin :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar