Selamlar

NAR

Selamlar .Motorsiklete meraklı olan,çeşitli nedenlerle(ailenin izni olmaması😊) motorsiklet kullanıcısı olamayan ben ufak 125 lik bir çinli ile ufak bi başlangıç yapma yoluna girdim.Şimdiye kadar ki süreçte forumdan çok faydalandım.Üyelere teşekkürlerimi borç bilirim.Yaşını,başını almış bı kadın olarak,oğlumunda öğrenmesini istediğim için motoran crazy aldım.Şekil vb değişikler için motor ustada.😎Bitince crazy 125 konularında paylaşımda bulunurum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin

hayırlı olsun

Selam,hayırlı olsun,keyifli sürüşler dilerim,yeni başlayanlara örnek olursunuz

NAR

Hoşbulduk. Oğlum 14 yaşında, bulunduğumuz alanın uygun olduğunu düşünerek az,çok bişeyler öğrenir düşüncesindeyim

Sanıyorum oğlunuz öğreninceye kadar crazy yi siz kullanacaksınız. İşte her keze örnek olması gereken Türk Kadını. Benim de 35 yaşında, öğretmen bir kızım ve bir yaşında torunum var . Kızım iyi bir şofördür . Ve beni her gördüğünde - Baba ne zaman motoru satıp otomobil alıyorsun?- diye sorar. Kızım
bir tek kere ( o da mecburiyetten ) 5 km benim artçım oldu . Her Türk kızının iki tekerci olacağı bir Ülkem ümidiyle.

NAR

Sanıyorum oğlunuz öğreninceye kadar crazy yi siz kullanacaksınız. İşte her keze örnek olması gereken Türk Kadını. Benim de 35 yaşında, öğretmen bir kızım ve bir yaşında torunum var . Kızım iyi bir şofördür . Ve beni her gördüğünde - Baba ne zaman motoru satıp otomobil alıyorsun?- diye sorar. Kızım
bir tek kere ( o da mecburiyetten ) 5 km benim artçım oldu . Her Türk kızının iki tekerci olacağı bir Ülkem ümidiyle.
Teşekkürler. Evet onunla beraber bu yolda ilerleriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------

İlk öğreneceği şey " MotoRsiklet" değil "Motosiklet" olsun.
Sevgiler.
evet doğru diyorsunuz.TDK yı esas almak isterdim ama söylemde de motorsiklet demekten vazgeçemedim

Düzgün bir motosiklet sürücüsü olsun trafikteki yerini ve haklarını, uyması gereken kuralları bilsin gerisi keyif zaten.Hafi bakalım kokay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar