Selamlar

Slm arkadaşlar, ismim Ömer Ankarada İkamet ediyorum yaşım 32, motorsiklet ehliyeti almak üzereyim nasipse yarın ilk defa motor kullanacağım eğitmen eşliğinde umarım faydalı paylaşımlarımız olur. Tekeriniz düz bassın :)

Slm arkadaşlar, ismim Ömer Ankarada İkamet ediyorum yaşım 32, motorsiklet ehliyeti almak üzereyim nasipse yarın ilk defa motor kullanacağım eğitmen eşliğinde umarım faydalı paylaşımlarımız olur. Tekeriniz düz bassın :)
Ben de ilk eğitim için heyecanla bekliyorum abi :) Umarım hayırlı olur senin için de. Kazasız belasız Bi ömür kullanırsın inşallah.

Adrenalin dolu günler geliyor desene. Şimdiden hayırlı olsun. Tekerin yere düz bassın :D

Ben de ilk eğitim için heyecanla bekliyorum abi :) Umarım hayırlı olur senin için de. Kazasız belasız Bi ömür kullanırsın inşallah.

İnşallah, daha önce ybr 125' in üzerine binmiştim kullanmak için o nile korkutmuştu beni debriyajı bırakamadım bir türlü. Bakalım akşama neler olacak :) senin için de hayırlı olur inş. Rabbim kaza bela vermesin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------

Hoşgeldiniz keyifli ve güvenli sürüşler dilerim

hoşbulduk, keyifi olacağı kesin ama Ankara'da ne kadar güvenli olacağım şüpheli :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------

Adrenalin dolu günler geliyor desene. Şimdiden hayırlı olsun. Tekerin yere düz bassın :D

Teşekkür ederim, senin de tekerine taş değmesin. Ispartada hangi bölümde oluyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar