Selamlar

Katılım
15 Nis 2006
Mesajlar
39
Selamlar,

Ben de bir motosiklet tutkunuyum ancak motosikletim yok. Bunun nedenleri ise motosikleti saklayacak yerimin olmaması, benim bölgemdeki servislerin pek güven vermemesi ve A2 ehliyeti almaknın zorluğu. ÖTV zammından önce pazarlık yaptım anlaştım ancak 1 saat sonra vazgeçtim. Bunun en öenmli nedeni ise şu anda başvurunca A2 ehliyetinin ağustosta verilmesi ve servislerin kara düzen çalışması.

Umarım hükümet A2 konusunda gerekli düzenlemeleri yapar ve motosiklet ithalatçıları her bölgede bilinçli ve dürüst servis noktaları oluşturur. Çin malı da olsa ucuz da olsa motosikleti servise götürdüğümüzde para veriyoruz. Bunun karşılığını almak hakkımız. Sanki bedava iş yaptıracakmışız gibi bir dövmedikleri kalıyor müşteri memnuniyeti falan hak getire. Motoru bırak parçası gelirse 3 ay sonra alırısn zihniyeti.
 
Super Moderator
Katılım
15 Kas 2005
Mesajlar
5,081
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
 
Katılım
21 Eyl 2005
Mesajlar
2,603
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aileye hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle
 
Katılım
30 Ara 2005
Mesajlar
4,358
hoşgeldin arkadaşım. umarım istediğin şartlarda istediğin motoru alırsın:)
 
Katılım
3 Ocak 2006
Mesajlar
4,679
Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:



smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png
 
Katılım
30 Eki 2005
Mesajlar
1,050
Hoşgeldin:rendeer:
Uzun yazmışsın :) ama armutlarla elmaları üstüste toplamaya çalışma derim.
Bölgeni yazmamışsın? Hizmetiyle nam yapmış marka ve servisler de var. Hatta motorun çıkması için pz günü extra açan sevisler,akşam işi yetişmiyen müşteriyi evine otomobil ile bırakan servisler bile var. Sen Kamçatka da olmayasın??? :)
 
Katılım
15 Nis 2006
Mesajlar
39
Sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederim. Bu kadar cevap yazılac ağını tahmin etmiyordum. Tekrar teşekkürler
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
11 Ocak 2006
Mesajlar
649
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..
 
Katılım
21 Kas 2005
Mesajlar
271
hele... gardaş hoş gelmişsen... :mrgreen: şaka şaka hoş geldin.. umarımda sende kalıcı olur ve motosiklet almama niyetınden vazgeçersin...:cat:
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Üst