DKLG Katılım 31 Mar 2006 Mesajlar 62 31 Mar 2006 Konu Yazar #1 Foruma katılmış olmaktan mutluluk duyuyorum Ben henüz motor sahibi omaya karar verdim ve klavuzluğunuza ihtiyacım olacak herkese içten selamlar...
Foruma katılmış olmaktan mutluluk duyuyorum Ben henüz motor sahibi omaya karar verdim ve klavuzluğunuza ihtiyacım olacak herkese içten selamlar...
EgeKnn Katılım 21 Eyl 2005 Mesajlar 2,603 31 Mar 2006 #2 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle :bounce: Forum Kurallarını okumak için tıklayınız Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın :bestmt: :rendeer:
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle :bounce: Forum Kurallarını okumak için tıklayınız Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın :bestmt: :rendeer:
aakreeep Katılım 9 Ara 2005 Mesajlar 616 31 Mar 2006 #3 hoşgeldin aramuza..izmir karşıyakadan selamlar.
ylmzzz Katılım 30 Ara 2005 Mesajlar 4,358 31 Mar 2006 #6 hoşgeldin arkadaşım. doğru yerdesin :rendeer:
dostdark Katılım 23 Ocak 2006 Mesajlar 2,761 31 Mar 2006 #8 :rendeer: Hoşgeldin dostum doğru yerdesin
İskenderunluKILIC Katılım 27 Mar 2006 Mesajlar 664 31 Mar 2006 #9 Welcome Sen doğru seçim yapmışsın l: ___KILIÇ___ :bounce:
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,442 6 Nis 2006 #11 Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce: Kan grubu listesine yazılmak için :bounce: Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için :bounce: uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: :bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce: Kan grubu listesine yazılmak için :bounce: Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için :bounce: uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: :bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................