Selamlar ve Saygılar :)

Herkese merhabalar.

Adım Ahmet, 30 yaşımdayım ve İstanbul Ataşehirde oturuyorum. Hep aklımın bir köşesinde olan motor sahibi olma dürtüsünü nihayet gerçekleştirdim :mrgreen: . 2. el bir Kawasaki Ninja 250r satın aldım. Ehliyeti de geçen hafta hallettik :mrgreen: Şimdilik biraz özel ders ve trafikte pratikle idare ediyorum.

Böyle motor tutkunlarının bir araya toplanıp bilgi ve tecrübelerini paylaştıkları ortamlarda bulunmak gerçekten çok büyük bir fırsat ve kolaylık. Ben de aranıza katılmaktan çok mutluyum. Her zaman için tavsiye ve tecrübe paylaşımlarınızı bekliyorum.

Hepinize kazasız, belasız, zevkli sürüşler diliyorum.

Son düzenleme:
hocam öncelikle hayırlı ugurlu olsun,Hem motorun,hem ehliyetin hemde Foruma üyeliğin :) Umarım iyi dostluklar kurar Keyifli vakitler geçirirsin... Kazasız belasız Sürüşler dilerimm

Hoşgeldinizzzz Ahmet abi..

Hoşgeldin akkcomm. Ayrıca motosikletinde ehliyetinde hayırlı olsun.Kazasız belasız ve cezasız sürüşleri dilerim :)

Hoşgeldin Ahmet :) Motosiklete biraz "sert" ama bilinçli başlamışsın. Aman dikkat gene de :cat:

Hepinize tek tek teşekkürler, özellikle ninja 250 sahiplerinden öneriler, tavsiyeler alabilirsem çok memnun olurum.:)

Hoş geldin kaça aldın ninjayı km si kaçta resmi yokmu oooo sendede hiç heyecan yok ya kerpetenle laf alıyoruz:)

Motorum fıstık yeşili 4000 kmde yakında fotoğraflarını koyacağım :).

hoşgeldin ahmet hayırlı ugurlu olsun aman dıkkat et kış ayı malum :rendeer:

Herkeze iyi bayramlar, işte söz verdiğim gibi fotoğraf :)

Dikkat ederseniz sol sinyal yerinde değil, ufak bi acemilik sonucu yan yatırdım motoru, sinyal fırladı. Ataşehir yakınlarında yaptırabileceğim bir yer var mı acaba?

Hoşgeldin,Motorunda ehliyetinde hayırlı olsun,kazasız belasız günler dileğiyle...

:rendeer: hoşgeldin adaş ::tutkuy:: hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bin inşallah fıstığına:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahmet abi hoşgeldin... kazasız belasız inş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar