Selamlar ve İlk Sorular

Merhabaler herkese selamlar, Adım Kerem, İstanbul'da yaşıyorum.

Eğitimimi ve ehliyetimi aldım. Şimdi elim sıcakken önümüzdeki haftasonu motorsiklet alacağım. Sıfır olarak CBF150 ile başlayacağım. Eğitimimi de bu motor üzerinden aldım. M

Daha önce hiç taşıt almadım. Sırayla neler yapmam gerekiyor ? Yardımcı olacak olan birisi olursa çok sevinirim. Şu yer güvenilir midir ? Buradan alayım mı ?

Motorsiklet almadan önce güvenlik ekipmanlarını da alacağım.

Teşekkürler Herkese.

Merhaba hoşgeldin Kerem;

Ben ilk alınan motorun vitesli ağır bir motor olmamasından yanayım ne kadar eğitimde alsan sokakta hayat başkadır:)Ben 28 yaşındayım ilk motorum mondial 125Znu idi şimdi üstünden 3 sene geçti ve ben daha emniyetli olacağını düşündüğüm Yamaha Tricity (3 teker) aldım hala 125 lik hala scooter:) Amma illaki alacaksan nerede oturduğunu bilmiyorum ama önce bir honda bayisine git , alıcağın motorun şartlarını öğren (kredi kartı,nakit,kredi) fiyat ve aksesuar konusunda anlaş herşey tamamsa 1 adet kimlik ve noterden vekalet veriyorsun 3 gün sonra motorun plaka ve ruhsatıyla hazır.

Ben de bu 3 gün içerisinde önce gidip ekipmanlarımı aldım şirinevler de çok güzel motorsiklet aksesuar ve ekipmanları satan mağazalar var orada gezerek fikir edine bilirsin Ben aldıklarımı fiyatlarıyla yazayım aklında fikir olsun

Kask:550TL Caberg
Mont:350TL Venom
Eldiven:100TL Venom
Bel koruyucusu:50Tl Venom
Dizlik 75TL Venom

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar