Selamlar, sevgiler.

Selamlar bende aranıza yeni katılan genç arkadaşlardan biriyim. 21 yaşındayım, ismim Mustafa normalde İzmir'de yaşıyorum fakat üniversite dolayısıyla Manisa'da ikamet ediyorum. Küçüklüğümden beri motorlara merakım vardı fakat çevremdeki apaci motor tayfalarından dolayı pek yanaşmak istemiyordum, onlar gibi olmaktan korkuyordum. Dolayısıyla bu yaşıma kadar motor kullanmadım. İşimden dolayı daha çok araba kullanıyordum. Bir süre sonra araba motora göre kafes gibi olmaya başladı ve motor almaya karar verdim. Manisa'ya henüz yeni yerleştim ve yerleştiğim gün ehliyet kursuna gittim (a2 için) ve kasım ayında direksiyon sınavına gireceğim. Bunun için bir yakınımdan İzmir'deyken 1 haftalığına motor(cup) aldım. 1 hafta boyunca o motor ile mahalle aralarında alıştırma yaptım motor hakkında özellikle vites konusunda fikir sahibi oldum.Debriyajlı motorlarda araba gibi olduğunu söylediklerinden pek zorlanacağımı sanmıyorum ama görücez artık :D Aralık ayında 125 lik racing bir motor almak istiyorum youtube da bir çok video (özellikle barkın abi ) izledim başlangıç için ve bir çok motosiklet araştırdım. Aklımda CBR 125 ler var gerek parça gerek yakıt gerek güvenlik olarak. Fakat bir konuda çıkmaza girdim CBR 125lerin yeni kasaları (2011 ve üstü) eski kasalara göre daha spor duruyor, yanılmıyorsam teker kalınlıkları dahi değişik ve duyduğuma göre eski kasa CBR 125ler ileride racing kullanacaklar için pek iyi değilmiş. Bu konuda fikirleriniz nelerdir ? ve ben motorla daha çok uzun yol yapmak istiyorum çünkü cup'ı kullanırken bile inanılmaz zevk aldım. Sanırım baya uzun bir yazı oldu :D okuyan ve fikir veren herkese teşekkürler.::thanks:::thanks:::thanks:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar