saolun bostancı ve cevresinde oturanlarla gorusebiliriz
bunu da yeni qördüm... @ suadiye
saolun bostancı ve cevresinde oturanlarla gorusebiliriz
abilerin kralı eyvallah yaaa saolasıntekrar tekrar hoşgeldin CANım yeni motorun tekrar hayırlı uğurlu olsun hep güzel günleriniz olsun rüzgarın keyfini doya doya çıkartırsınız inşallah allahım sizi ve hepimizi kazalardan belalardan uzak tutsun..:queen::queen::rendeer:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: saglık olsun abi bostancıdayım valla sende suadiyedesin ohh caddeye daha yakın tabii napcan bizle gorusup:mrgreen::mrgreen::queen::queen::bounce:bunu da yeni qördüm... @ suadiye![]()
merhabalar hoşgeldiniz sizin 50 lik bıcır
varmış 250 olmuş bende 25 lik bıcır bile yok:salut:
kazasız belasız
tekrar hoş geldinizzzzzzz :rendeer:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: saglık olsun abi bostancıdayım valla sende suadiyedesin ohh caddeye daha yakın tabii napcan bizle gorusup:mrgreen::mrgreen::queen::queen::bounce:
tanısalım abi zaten yaa motorcu abilerim olsun benimde benide alın aranıza :mrgreen: canım sıkılyo zaten iş okul gezeriz hehe zaten bi mt istanbul halısaha macı toplantısı ayarlıycamda su havalar bi guzellessin :cat: bende sevmem abi ölesine laf olsun diye dedim zaten sakasınacadde mi...ne alakası war yaw...böööğğğğ...taşınalı 21 sene olmuş suadiye' ye...pek esprisi kalmadı bende...hem sewmem öle ayrımları...tanırsan anlarsın zate![]()
hoşşşşşş geelllldiiiiinnn........