selamlar saygılar herkese

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese merhaba aslında burdaydık ama motorumuz ufak dige pekde etkin olamıyoduk 50cc di cunku:mrgreen: simdi buyudu 250cc choppera yukselttik ve tekrar herkese slm demek istedik umarım tekrar aranıza kabul edersiniz marmara besyodanız bostancıdayız saygılar:wiinkk:

eyvallah abi saolasın valla umarım hayırlı olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah sizi birbirinizden ve motosikletinizden ayırmasın, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :rendeer:

allah razı olsun saolun umarım burdada iyi arkadaslıklar kurulurda hep beraber olunur :mrgreen:

Aramıza hoşgeldiniz, kazasız Belasız sürüşler dilerim :rendeer:

Not: Bu sitede kesinlikle motoruna göre muamele yapılmıyor :) ben kefilim :p
Yani aklınızda öle düşünceler olmasın :)

burada kesinlikle cc kriteri yok , hatta motosikleti omayan birinin dahil olamaması gibi bir şey bile yok, motosiklet sevgisi ile başlayan çok güzel dostlukların kurulduğu bir ortama geldin, doğru yerdesin,
hoşgeldi(iz):rendeer:

Hayatta ta motorunuzun cc si gibi yükselişler dileğiyle...

Hoşgeldiniz...

saolun gercekten bende yavas yavas buyutmek istiyorum öğrene ögrene zaten malum öğrenci cebi :mrgreen: anca yapabiliyorum calısmasam buda olmazdı

Makinan hayırlı olsun tekrar aranızda olman sevindirici paşam..:rendeer:

Bu arada makinandan bahsedermisin biraz..:wiinkk:

makina 250cc jinlunla hemen hemen aynı kasa motor olarak 300 kmde cam ve canta taktırdım kullanımı keyifli rahat direksyonu vardı fakat ayak freni ve vits cok yuksekti hallettim sesi elektirik supurgesine benziyo eksozdan anlayan varsa yardım edebilirmi gerci topic actım ama yazan yok daha fena değil çin malı pekde bişi beklemiyorum tabii ama genede beni idare eder suana kadr benzini kontrol etme sansım olmadı ama cok yaktıgını zannetmiyorum

hoşgelmişinisssss :cherry::cherry:

burada kesinlikle cc kriteri yok , hatta motosikleti omayan birinin dahil olamaması gibi bir şey bile yok, motosiklet sevgisi ile başlayan çok güzel dostlukların kurulduğu bir ortama geldin, doğru yerdesin,
hoşgeldi(iz):rendeer:

+1 +1 +1 :cherry:

herkese merhaba aslında burdaydık ama motorumuz ufak dige pekde etkin olamıyoduk 50cc di cunku:mrgreen: simdi buyudu 250cc choppera yukselttik ve tekrar herkese slm demek istedik umarım tekrar aranıza kabul edersiniz marmara besyodanız bostancıdayız saygılar:wiinkk:

motorundan asla utanmamalısın :farao::farao: benceeeeee

Son düzenleme:
cvp yazan herkese tesekkur ederiz şimdi ufaklık gizemde. Oda bayan motorcular arasında yerini aldı:queen:

Hoşgeldiniz,motorunuz hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar