selamlar pot yol arkadaşları

bi 10 küsür sene evvel 125lik sahibiydim.Trafikle ,arabalarla ilgiliyim motor tutkusunu içimden atamadığımdan başlangıç için 600f almayı düşünürken kendimi r6 almış buldum:p
Sorunum 1000 km yapmama rağmen henüz ani fren yapmayla tanışmadım(çok şükür)Geceleri yol boşken çıkıp geziyorum eğitim alacak zamanımda yok.Kabaca fren eğitimi nasıldır yani ani fren için kalıpsal yapılacak hareketler nelerdir bunu bilmekistiyorum.
Ve anadolu yakasında motorla gezmeyi seven daha çok geceleri çıkan arkadaşlarlada tanışmak isterim:wiinkk:
Bi kaç akşam pota arkası caddebostana ugradım ama:pale:
Herkese keyifli sürüşler

Hızlı değilken boş bir yerde gidonu sıkıca tut ve ön frene bas. Motorunun freni ne kadar sıkınca ne tepki vereceğini , ne kadar sıkınca lastiğinin kilitleneceğini öğren.Her yeni bindiğim motorda yaptığım birşeydir bu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:03 PM ----------

Bu arada lastik kilitlenince freni geri bırakmayı ihmal etme :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşim hoş geldin siteye caddebostan ekibi olarak genellikle akşamları görüşüyoruz caddebostan topıgını takip et senıde aramizda görmek isteriz gel bi çekirdeğimizi ye ve taklitlerimizdende sakın:)

saol tavsiyen için gerçekten çokta mantıklı dediğin:cat:
okdir takipteyim caddeyi
giderken sağa bakıp oturmuş çekirdek yiyen kızılderili kesicem bundan sonra nasılsa taklitinden görme ihtimalimde yok :)
Ben çağlar bu arada memnun oldum ekip her akşam toplanıyomu genelde

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar