Selamlar Önerilerinize İhtiyacım Var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam arkadaşlar. Antalya'dan yazıyorum. Kamu kuruluşunda çalışıyorum. 38 Yaşındayım bu yaşıma kadar hayalimde motor olmasına rağmen hep arabam oldu. Şimdi A2 ehliyete yazıldım ve bir motor alarak Türkiye'miz de gidemediğim yerleri motorumla dolaşmak ve görmek istiyorum. Neler önerirsiniz. Nasıl bir motorla başlamam lazım. Ortaokul lise yıllarımda peugeot motorum vardı ancak vitesli motor kullanmadım ama çabuk kavrayabileceğimi düşünüyorum. Uzun yola dayanıklı yakıtı uygun kullanımı uygun motor tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sizlerin tavsiyesi doğrultusunda bu yolda yürüyeceğim. Bana yardımcı olacağınıza inanıyorum. Sevgiler Selamlar.

hoşgeldin sende uzun yol yapacaksın ve yeni alışıyorsun şimdi sana tam bi uzun yol motoru tavsiye ederek günaha girmeyeyim ama sen ufaktan bi 170-200 cc touring modellerine göz at forumkarda 180 z-one i uzun yol motoru diyen arkadaşlar vardı (mesela arora 180-19,kanuni gt, bajaj discover, pulsar 200)hız tork ve güç olarak seni karşılar uzun yol motoru istedigin için güçlü bi alet olmalı ve onlar yakar ayrıca bajaj marka motorlarla 1300- 5200 km yol yaptıkları sitede yazıyor. ayrıca 2li ve 3lu (motora göre) buji leri var ve 4 supap'lılar yakıtlari muhteşem hız olarak ise discover la 110-120 gidenler var pulsar 145falan z-one, kanuni gt ise 130 falan görür

Arkadaşım seninle aynı durumdayız :))
38 yasındayım, öğretmenim, ilk vitesli motorumu geçen ay BAJAJ DİSCOVER 125ST alarak edindim...
Ehliyet sandıgımdan da kolay oldu , girdim aldım...
Arabam var ama bıktım arabadan, okula gidip gelmek ve yakın yerlere ufak geziler yapmak için aldım...
Kesinlikle iyi ki almısım..Bir depo ile 600*700 km yaptıgını söölüyolar...Ben daha depoyu bitiremedim...:)
İleride sporttouring düşünüyorum ama kesinlikle ufakla başlamalı..
ben de 250 -500 diye büyütmek istiyorum..

3850 TL için fazlası var, eksiği yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar