selamlar ola! "computercii"

slm arkadaşlar bende bu yaz motor almayı düşünüyorum 2. el fiyatlarını araştırırken bu siteye rastladım iide oldu memleket bursa bana çok çok makul fiyatlar lasım acaba 1-1,5 bine hangi motorlar alınırki bide motor ehliyeti kalkıyomuş doğrumu araba ehliyeti isticeklermiş

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin:rendeer:
ehliyet olayı artık şehir efsanelerine döndü.biri bişey atmış artaya sonu gelmedi bitürlü.yok kardeşim yok öyle bişey.paşa paşa al a2 ni.ilerde motoru büyütürsen lazım olur zaten:cat:

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin...:cat:Meslektaşız sanırım:wiinkk:

computercii' Alıntı:
bide motor ehliyeti kalkıyomuş doğrumu araba ehliyeti isticeklermiş
Şu an öyle bişey yok arkadaşım...:cat:

saol ya içim ferahladı ehliyeti alamadım bi türlü ya değişirse felan die ortada kalmayalım sonra

Süper Moderatör (BBRR)
hoşgeldin benim gibi incelemeyi seviyorsan bilgi almak için doğru biryere geldin :rendeer:

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

computercii' Alıntı:
saol ya içim ferahladı ehliyeti alamadım bi türlü ya değişirse felan die ortada kalmayalım sonra

öncelikle hoşgeldin arkadaşım. bana da alma ehliyet dediler kalkacak dediler ama ben gittim aldım. kaç aydır da kullanıyorum. bu söylenti yıllardır var. devlet para kazanıyor A2 den. neden kaldırsın. ötv vergi derken heryerden para kaynağı arayan devlet neden A2 yi kaldırsın ki. sen al A2 ni sonra da motorunu al. millet kalkıyo desin boşver. ceza yesinler o zaman görürler A2 kalkıyo mu kalkmıyo mu :mrgreen:

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar