Selamlar motosiklet.net!!

Merhabalar arkadaşlar
Herkese Selam vererek foruma güzel bir başlangıç yapalım
İsmim Yiğit Can
yaş 22 ve gıda teknikeri olarak özel bir firmadan kalite sağlama ve kontrol laborantıyım
izmir bornovada ikamet ediyorum
işyerim gaziemir esbaş ta
hergün izmirin yarısını geziyorum
motosiklete yamaha yzf r125 ile başlıyorum bir kaç haftaya kadar alıyorum
bir arkadaşım vasıtası ile forumda bulunmaktayım ona da teşekkür ediyorum sizlere de şimdiden teşekkürlerimi sunarım
motorsporları fotoğrafçılığı yaptım daha önce 4 teker üzerinde yapılabilecek her iş ile ilgilendim ve iki tekere geldi sıra :)
daha doğrusu ihtiyaç ihtiyaçtan ziyade biraz da zevk meselesi. yeni başlayacağım için 125lik bir motor ile başlamayı düşündüm.
herkese tekrardan selam ederim
motosikleti dediğim gibi bir kaç hafta içinde alacğaım ve hiç değiştirmeden 4 5 yıl kadar kullanmayı planlıyorum
daha sonra daha üst segment modellerine geçiş yapabilirim. bir 600superbike olur ya da naked ya da chooper olabilir hoşuma gitmiyor da değil hani :):)
bj79v.jpg

bj7bf.jpg

bj7c6.jpg

hoşgeldin. :rendeer: yeni motorunda hayırlı uğurlu olsun arkadaşım :cat:

hoş geldin aramıza güzel seçim yapmışsınız tekeriniz düz bassın kazasız belasız :)

Kocaeli İl Temsilcisi
10 numara bir tanışma başlığı olmuş tebrik ederim , yamaha yzf 125 çok güzel bir motordur başlangıç olarak beklentilerinizin üzerinde bir makinadır şahsi fikrim tabi :)

aramıza hoş geldin yiğitcan :bestmt:

foruma hoş geldin arkadaşım :rendeer: :) hep merak etmişimdir önünden geçerken şu akdemir yamaha mağazasının içini. iyi olmuş foto çekmen :cat:

çok teşekkür ederim. hoşbulduk. motoru alırken sorun çıkmazsa inşallah almaya giderken iyice çekerim akdemirin içini :)
iyi dilekleriniz ve hoş karşılamanız için tekrar çok teşekkürlerimi sunarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar