selamlar motosiklet camiyası

ben 23 yaşında motosiklet hastası biriyim baya süredir otomobil kullanıyorum ama motosiklet tutkumun yanında hiç kalır otomobil ama gelin görünki motosiklet sahibi olamadığım için uzaktan iç geçirerek bakıyorum beni de muhabbetinize kabul ederseniz acayip sevinirim saygılar....

Hoş Geldi Fireblade ne demek muhabbetımızede hoş geldın zaten amac muhabbetı bol bır forum :queen:

hoşgeldin
kabul etmek ne demek seni kucaklarlar kucaklarlar. motorculardaki samimiyet kımsede yoktur. çok sevineceğine ve dayanamayıp motor alacagına emınım:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muhabbetimize ve sitemize HOŞGELDİN... :thumright:

herkeze çok teşekkür ederim bu arada kadıköydeki buluşma resimlerine baktım motosikletler süper sohbette öyle olmuştur herhalde :thumright:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
emin ol muhabbette süperdi. :thumright:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
hosgeldin :farao:

hatırlamamak eldemi fenerbahçe zamiyası:))) derdi bu arada hondacbr1100xx sizin orada bi faroz vardı ünü istanbula kadar geldiydi maçlarda falan farozlular diye duyuyoduk nasıl abi dedikleri kadar belalımı....

fireblade' Alıntı:
hatırlamamak eldemi fenerbahçe zamiyası:))) derdi bu arada hondacbr1100xx sizin orada bi faroz vardı ünü istanbula kadar geldiydi maçlarda falan farozlular diye duyuyoduk nasıl abi dedikleri kadar belalımı....
abi sen neden bahsediyorsun. :)belalı olmaz olurlarmı. en kral istanbul serserilerine taş çıkartırlar. ama şunu diyeyim ben hiç o belalarına rast gelmedim. pek oralara gitmem ama dedikleri doğru yani. oralara gitmem dedim ama artık gitmek zorundayım. motorcu derneği açıldı hemen farozun göbeğinde. erkeksen gitme. :)

her yerin belası başka her horoz kendi çöplüğünde olayı bende trabzonlu arkadaşlarımdan duydum neyse sende bi motor al ama oralarda yani farozda dernekte kasklı özel montlu dolaş yani ful aksesuar motor kullanır gibi ne olur ne olmaz:)))) dimi

fire blade
yok o kdar da değil abi. :) dediğin doğru herkes kendi çöplüğünde öter. farozlulara zaten trabzon belediyesi çöplüğü yakın oraya gidiyorlar.:)
faroz motorcular derneğine bir gun mtorum olarak gitmek nasip olursa dediklerine gerek kalmaz. o günleri ben Alahın izniyle göreyimde sonrası kolay. :)
hem denildikleride kadar pislik değiller. hiç değilse karadenizlilere karşı. e tutupta bana saldıramazlarya bende haliyle lazım. adam hemşerisine vururmu. ama dışarıdan adamlar geldiğinde bu farozlulara birsey oluyor. ben hala bunun nedenını anamadım :) (çok misafirperverler :)
bir gun gelırsen bana uğra beraber gidelim ne olur ne olmaz. seni yabancı gorup kovalamasınlar. :)

:))))))))))ayıp ettin tabi uğrarım hondacbr gelirsek tam teçzisat geliriz:))) kaskı montu çıkarmam hiç bi tanede lav silahı arkama tamam mad max:))))) sağol dostum allaha şükür çoğu yerde tanıdığımız var gittiğimiz yerde rezil olmayızeyvallah bu arada fıkra anlatmışsın baya güzel yaw bu fıkraların kayna sizin oralarda bi yerde bunları oturup sabah akşam beş altı laz kağıt kalem yazıp duruyo heralde abi türkiyedeki fıkraların yüzde doksanı size ait:))))))) fıkra sektöründe birincisiniz :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar