A Angelmarker Katılım 1 Mar 2013 Mesajlar 70 1 Mar 2013 Konu Yazar #1 Ben KKTC/girne den çağrı foruma yeni katıldım sıkı dostluklar kuracağıma ve yararlı bilgiler bulup paylaşacağıma eminim herkeze kazasız sürüşler
Ben KKTC/girne den çağrı foruma yeni katıldım sıkı dostluklar kuracağıma ve yararlı bilgiler bulup paylaşacağıma eminim herkeze kazasız sürüşler
muhahha306 Katılım 17 Haz 2006 Mesajlar 571 Motosikleti Yamaha Fazer 800 ABS 2011 2 Mar 2013 #4 Herkez diye bir şey yok arkadaşım. Onun doğru yazılışını öğren de öyle gel. Lütfen öğrenin artık şu yazı yazmasını...
Herkez diye bir şey yok arkadaşım. Onun doğru yazılışını öğren de öyle gel. Lütfen öğrenin artık şu yazı yazmasını...
M mustafa44 Katılım 26 Şub 2013 Mesajlar 5 2 Mar 2013 #5 merhaba arkadaşlar bende bugün siteye üye oldum yakında bir motor almayı düşünüyorum fikir ve bilgilerinizden yararlanmak isterim şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar bende bugün siteye üye oldum yakında bir motor almayı düşünüyorum fikir ve bilgilerinizden yararlanmak isterim şimdiden teşekkürler