Selamlar herkese.....

Foruma 3-4 aydır üyeyim fakat hiç yorum ve topic açmamıştım sadece uzaktan takip etmiştim. :D artık bende yorum yapıp topic açacağım burada bi tanıtayım kendimi :D bu forumu bana söyleyen "mete_han" üstadımdır gerçi kendisi 15 gün ban yemiş.Kendime gelince Mahmut Kütük 17 yaşındayım..Bahçelievler/Yenibosna'da oturuyorum buradan yakın arkadaşlara duyurulur etkinliklere falan katılmayı çok isterim...:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 ----------

şaka maka ne 3-4 ayı 6 ay olmş be :S şimdi gördüm

Evet Ramzey 125 'lik bi scooter'ım var Katılımcı olacağıım :D tanışırsak tabii.

hoşgeldin metehan abi öle bir batar bir çıkar valla ben alıştım artık üzerindeki çizgiyi görmeyince aha yakındır gider yine diyorum ama bu arada ne yapıyorda banlanıyor hiç anlamadım birkaç örnek verse bunu nasıl becerdiğine dair keşke :p

hoşgeldin kardeşim.hele bi yağmur-kar dursun(yaz demiyorm) geziler aktivetler başlar.arkadşolmakta kaynaşmakta sorun yok.konu motosohbet olunca gerisi geliyo zaten

Herkese teşekkürler evet yağmur kar çok kötü oldu daha hiç uzun yola çıkmadım umarm bu sene olacak.. artçı olarak bile katılsam yeter :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 ----------

Ehliyet varmı.:silent:

Hazirandan sonraki sınava gireceğim yaşım tutmyor :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------

hoşgeldin metehan abi öle bir batar bir çıkar valla ben alıştım artık üzerindeki çizgiyi görmeyince aha yakındır gider yine diyorum ama bu arada ne yapıyorda banlanıyor hiç anlamadım birkaç örnek verse bunu nasıl becerdiğine dair keşke :p

Mete abinin kurallarla biraz sorunu varmış yakında aramızda olur inş. :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------

Bide buralarda sürekli kasklarda,plakanın altında motosiklet.net in sticker'ını görüyorum bn nasıl alablerem ?? :D

tanısma

merhaba arkadasım bende sıteye yenı uye oldum hayırlı olsun saglıklı gunler temennı ederım

bende anlamıyorum inan...

arkadaşlar bu mkaç denen zat benim yeğenimdir...:cat: kendisi bir metroseksüeldir...okulda kızlar hasta ...ismi Mahmut...

karizma çocuktur ama adı Mahmut...yani maho...:queen:

son banımı Forrapla kapışmam yüzünden aldım hacı...birdahakine (yeni ceza sistemine göre) ya 2 katı 1 ay ya süresiz alıcam...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar