selamlar herkese

baba bunları satıyormusunuz helali neyse verip bizde alabilirmiyiz ayrıca ÇALIŞMALAR çok iyi

gogo23 kardes bunlar benım çalışmalarım ve tabiiki müşterilerim var,yani satıyorum,ihitiyacın oldugunda yardımcı olmaya çalısırım:cat:

sağol kardeşim ilgin için teşekkür ederim inşallah müşterin oluruz ilerde

Arkadaşlar ufak bi kampanya hazırladım,Bana ilk özel mesag atan arkadasın kaskını bedava boyayacagım(boya masrafına)ama sadece 3gün için gecerlıdır,iş yogunlugum hafifledi herkesın gönlü olsun ıstıyorum.hadi görüşmek üzere

Arkadaşım çalışmların güzel ama blogunda telfonunu bulamadım . Sanat tamam ama pazarlama zayıf . Bir örnek çalışma yaptırmak istiyorum fiyatta anlaşırsak .

Hoşgeldin siteyi inceledim harika ellerine sağlık, güzel şeyler çıkmış ortaya tekrar tebrikler.

arkadaşlar bu da son boyadığım Atatürk kaskı ,beğeninize sunuyorum

Osmanlı arması, Şanlı Türk bayrağımız ve Ulu önderimiz Atatürk ile ilgili yaptığın çalışmalar çok hoşuma gitti. Başarılarının devamını dilerim. Umarım bir gün bu işlemi yaptırabilirim ve içlerinde bu 3 nesnenin olmasını isterim.

Bu arada aramıza hoşgeldiniz.:rendeer:

sagol iyi dileklerin için,arkadaslar bı kask bedava boyayacagım motosıklet.net kullanıcılarına ,bana ulaşırsanız detayları konusuruz
görüşmek üzere

selamlar.
nacizhane bir kaç öneri.
stencil çalışırken bukadar yogun boya basma . konturleri belirleyip sakince! zemin rengine yedir.
airbrush karakter sahibi bir alettir acele sevmez agır ve sakin çalışmayı sever.
boya hazırlarken bolca hazırla . yetmez ve yeniden hazırlaman gerekirse aynı rengi tuturmak çoook ugraştırır. tabiri cayiz ise sırıtır.
ve freehand çalışmaya özen göster derim.
kolay gelsin görüşmek üzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar