Selamlar, gecikmiş olsamda.

Tüm motosiklet.net üyelerine ve motosiklet severlere merhaba.
Aslında bu tanışma faslı benim için biraz geç oldu, zira neredeyse 10 gün önce üye oldum, ama bir tanışma bölümünden habersizdim.:pr: Bir motosiklet markası peşinde koştururken buraya üye oldum. iyi ki de olmuşum, harika bilgiler edindim. Ben henüz motosikleti olmayan, hatta motosiklet kullanmaktan da bi haber bir üyeyim, yakın zamanda bir A2 ehliyet kursuna kaydoluyorum ve muhtemelen sınav sonrası da ilk motosikletimi alacağım, buna kesin karar verdim. Motosiklet olayını taa ortaokul yıllarımdan beri severim ama sahip olmak bunca sene sonrasınaymış demek ki, herneyse. Sonunda camiamızı bulduk sanırım. İnsan bildiği yolda ilerlerse mutlaka doğru yere ulaşıyor galiba.

HERKESE MERHABA.:)

hoşgeldin. ehliyeti düşünmekle iyi ediyorsun bende önce ehliyeti sonra motoru aldım.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin:rendeer:
siteye seneler önce üye olup yeni tanışanlar var.sen pekte gecikmiş sayılmazsın,zira regal raptor topicine bi dalan 10 günden önce çıkamıyo.maşallah adamlar destan yazdılar.1000 küsür mesaj atılmış bi topici bitirmek her baba yiğidin işi deil:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hoşgeldin.

Sen yine erken davranmışsın ben 300 mesajdan sonra tanışma topici açmıştım:mrgreen:

hoşgeldiin :cat:

hakikaten öyle, yıllar sonra tanışanlar, benim gibi tekrar tekrar tanışma ihtiyacı duyanlar da var :)

Mesajıma ilgi gösteren ve karşılayan herkese selamlar, teşekkürler.
Evet Regal olayına girmiştim ve 4 gün de çıktım. tanışma faslı o yüzden gecikti, ama yazılanlara bakınca çok da gecikmemişim galiba.:)

Bu arada motorcycleboyreigns, sen nick olarak ben de avatar olarak seçmişiz "Siyam Balığı" karakterini enteresan olmuş.:)

hoşgeldin arkadaşım, merak etme geç kalana ceza yazılmıyor burda, adres doğru, umarım aradığını bulursun..:rendeer:

hoşgeldin:cat:
motonet3yy.jpg

Son mesajımdan sonra ilgi gösteren diğer motorsikletsever arkadaşlarada toptaaan bir merhaba. Ne güzel bir dostluk ortamı yav. Duyduklarım doğruymuş, motosikletciler otomobilciler gibi değildir, birbirini hiç tanımayan iki motorcu kırmızı ışıkta muhabbet eder, selamlaşır derlerdi, şimdi sebebini daha iyi anlıyorum. Umarım Temmuz'da motorumu alınca ben de her yanımdan geçen arkadaşla selamlaşırım. Herkese sevgiler. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar