selamlar bn geldiim..

Burko Sayesinde Motosiklet Sewdalilari Arasina Bnde Kisa Zamanda Girdim..inşallah Bnde Bi Gün Motosiklet Kullanmayi öreniceem...ve Arabami Satip Bi Motosiklet Alicaaam..cuma Akşami Müslüm Abey Sayesinde Bi Nebze De Olsa Korkumu Attim...artk Motosiklet Kullanmak Istiorum...:)

hoşbulduk.teşekkr edrim bora abi...yaşım daha 20 umarım gruba yakın zamanda katılıcaam..birde kullanmayı örendikten sora birde ehliyet alınca sanırım hayalim gerçekleşiceeek..

Hoşgeldin... Umarım mühendis1959 havayolları seni rahat seyahat ettirmiştir :queen: :queen:

ewet baya rahattım ve korkumu cuma gnü müslüm abi ve cihan abinin çabalarıyla yendim...orda önce lewoonline nın motoruyla motosiklet üsütndeki ilk deneyimimi yaşadım...cihan abi saolsun....ama cidden büyülendim diebilirm...bndan sora her cuma sizlerleim işalla..bide kullanmaı örenip aranıza bi motorla grince daha güsel olucak:) :) :)

Hoşgeldin Doğruda Bir Karar Vermişsin Bak Ben 43 Senedir Vazgeçmedim :rendeer:

:) :) :) :) :)

Süper Moderatör (BBRR)
sende hoş geldın bende yenı sayılırım ama arkadaslarla tanışmak kısmet olmadı motoru sevmem gusel bısıy ama sakın hız tutkusuna kapılma ve gözün yüksekte olmasın,
tekrar hoş geldın:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin arkadaşım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar