bilmiyorum ki watercolours, dediğin gibi olabilir.
tamam dişçi bey konuyu biraz fazla uzattık zaten siz ve dişi arkadaşımız bana gerekli cevabı verdiniz. hatta yazdıklarımın içinden seçtiğiniz güzel örneklerle.. zaten hep bu şekilde davranmıyor muyuz? konunun aslını bırakıp ayrıntılarla uğraşmak yani.. neyse yine uzayacak..
anlatmak istediğimi şu forumu okuyan bir kişi anladıysa eğer bana yeter, demek ki yazmak istediğim yerine ulaşmıştır. sizin de zaten gayet iyi anladığınızı biliyorum dişçi bey..
yabancı kelime, türkçe kelime muhabbetine tekrar girmeyeceğim fakat yine vurgulamak istediğim önemli bir nokta, hangi dilde hangi kelimeyi kullanıyorsanız kullanın ama lütfen olduğu gibi kullanın. Hadi yabancı kelimeleri geçtim bari kendi dilimize saygılı olalalım.
bu arada bu yazımdan da cımbızla çekip bana cevap vermek isteyecek arkadaşlar için aşağıya yazımda yer alan fakat öz türkçe olmayan bazı kelimeleri yazıyorum direkt ordan alıp kullanabilirsiniz. Tabi daha hırs yapanlar ekstra kelimeler de bulabilir onlara da saygılıyım.
-muhabbet, ekstra, direkt... (arttırabilirsiniz)
Bu arada 2 seneyi aşkın bir süredir Sabah Medya Grubuna bağlı ulusal haftalık bir dergide yazarlık yapıyorum, neyin nasıl yazılacağını da iyi bilirim. bunu kendimi uzmanmış gibi göstemek için yazmadım zaten öyle bir niyetim de yok. yazmamın sebebi apaçık ortadadır, onu da bana açıklattırmayın lütfen.