Selamlar Biri Kulak Versin Bana

Slmlar herkese

ben yenı bır kullanıcı olarak suan bılgı topluyorum. ogrencı oldugum ıcın anca ınternetten yararlanarak uyguluyorum bu olayı..

benım derdım laptopumu satıp veya takas edıp bır scooter almak.

yenı basladım ve hangı ne tur bır scooter alacagımı bılmıyorum...
staj yapacagım yerle ew arası yaklasık 40 km var ve bunu scooterla yapmayı planlıyorum....

yol durumu yaklasık 15kılometresı dık yokuslardan olusuyor. benım asıl sorum hangı tur bır sccoter alayımda o yokuslarda tıkanıp kalmayayım.. onerılerınızı beklıyorum..

hoş geldin çetin bende öğrenciyim yeniyim bende benim diğer arkadaşlar kadar bilgim olmasada sana kendi alacağım yani almayı düşündüğüm honda dylan ı tavsiye edebilirim

tsk ederım arkadaslar ercaan tavsıyen ıcın saol ve alonsoo hangı tur bı japon malını onerırsın pekı..

Staj yapacağın yer ile arada yaklaşık 40 km. olduğunu bunun 15 km.sinin dik yokuş olduğunu belirtmişsin. Ben bu yolu defalarca gidip geleceğini düşündüm. Bu nedenle ufak bir csooter yerine en az 250 cc bir makinayı öneririm. Şimdiden hayırlı olsun, dikkatli ol.

Azimli tsk ederim gercı bana fıyatı onemlı sımdılık daha staj yapıyoruz calısmaya hayatına atılınca daha buyuk bır seyler alablırım. en ucuzuna kacmak ıstedım halıyle 250 cc lerın en ucuzu kac paradır. acaba ve hangı modeldır.

Kardeşim öncelikle hoşşgeldin... Senin Laptop kaç para eder... En az 1000 YTL en Fazla 2000 YTL eder sanırsam.. O paraya ya mondial in 150 ve üstü modellerinden bi tane scooter alacaksın.. Ya da vitesli 125 ya da 150 cc bi japon alacaksın...
Ama sana Honda nın Scooter larına bi bak derim... 1000 ila 2000 arasında bulabilirsin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cetinn sen önce lapınıtopunu sat elindeki parayı söyle ona göre bulunur bişeyler ama A2 yok sanırım,koruma elbisende yok senin işin zor kardeşim,sen şimdi diyeceksin abi önce motoru alayım sonra A2 yi alırım elbiseyide kaskıda sonra param oldukça alırım.Bende sana derimki hadi motoru aldın staj yapmaya gidiyorsun önüne bir denyo çıktı ve kafa kafaya girdin,sen haklısın ama ehliyet olmadığı için suçlusun hiç bir şey ıspat edemezsin, tabi kendini haklı gösterecek beyin asfalta akmadıysa, bir daha düşün

cetinn sen önce lapınıtopunu sat elindeki parayı söyle ona göre bulunur bişeyler ama A2 yok sanırım,koruma elbisende yok senin işin zor kardeşim,sen şimdi diyeceksin abi önce motoru alayım sonra A2 yi alırım elbiseyide kaskıda sonra param oldukça alırım.Bende sana derimki hadi motoru aldın staj yapmaya gidiyorsun önüne bir denyo çıktı ve kafa kafaya girdin,sen haklısın ama ehliyet olmadığı için suçlusun hiç bir şey ıspat edemezsin, tabi kendini haklı gösterecek beyin asfalta akmadıysa, bir daha düşün

Endurocu abim dogru soyluyor.En azından saglam bi kask almalısın. Motor konusunda sana tavsiyem kötünün iyisi olarak bilinen Çelik ramzey veya zeelsun 100cc lik sana yeter. Bunların fiyatıda uygun. Tek kişi gideceksen sorun olmaz derim. Tabi bu bahsettigin dik rampaların nekadar dik olduguna baglı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
150 zat dan başka bişy alma
zaten laptopla başka bişey alamazsın.
zaten de alma :)

yukardaki yoruma ne kadar katılırsın bilmiyorum ama bence katıl tabi .
ama motor almaya bu kadar hevesliyken söylenenlere pek kulak ascağını sanmıyorum. illa ki alcam mantğındasındır sen de benim gibi.
ama en azından adam gibi bi kask al.gerisi nasıl olsa olur.(patlamadığın sürece :rendeer:

eger düşünürsen benim 2006 model mondial 150 zatı vereyim sana yani 1000 ytl lik laptop + 1000 ytl düşünürsen burdayım. motor temiz :wiinkk:

tskkler arkadaslar ben hıc masraf etmeden almyı dusunyorum :d ama bulamıyacam gıbı saolun :D

uwe

Diğer bölümde de mesajını okudum. ama Laptop ile takas yapacak birisini bulman zor be Cetinim. Üstüne mutlaka para vermen lazım. Bence önce Laptopunu sat motosikletini sonra aramaya başla. Belki ihtiyacı olan birine istedigin fiyata satarsın laptobunu. Sonra istedigin gibi motosiklet bulursun ..

alırsın yarı otomatik mondial 100 kh falan oda işini fazlasıyla görür internete aranıyor diye ilan ver

eğer laptop değerinde bir motorsiklet alacaksan hiç alma derim ben.kısa bir süre sonra başın ağrımaya başlar.zaten ne A2 ehliyetin var nede korumalıkların var.ilk önce ehliyetin ve korumalıklarını temin etmelisin.daha sonra harc-borç bir şekilde alırsın motorsikletini ufakta olsa.yol 40 km üstelik rampalar mevcut.bir çinli buralarda yorulur gibi geldi bana.üzgünüm ama bence biraz daha sabır :cat:

senin için en ideali yarı otomatik vitesli cup motorsikletlerdir kesinlikle scooter alma rampada dayanmaz onlar sen en iyisi bi cup model al fiyatlarıda iyidir:)

Sen önce laptopunu sat,
paranı cebine koy
motor o zaman kendi gelir..
Şimdi moturu buldun diyelim, adam acil satıyor, temiz bi motur cepte para yok, laptopla kafaya kafaya değişeceği zaaten muallak sön önce laptopu sat,

Son düzenleme:
laptop paranla bi activa al derim honda ama kaç para var onu bilmek gerek. ve sakın çin alma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar