Selamlar bende koptum geldim aranıza

herkese selamlar bende yeni katıldım aranıza umarım kaynaşırız kısa zamanda.. kafiyeli oldu hehee :queen: :queen:

vaybe topu topu 2 arkadasım hoşgeldin dedi.neyse diyeninde demeyeninde canı saolsun :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldin dostum.. :rendeer:

Hoşgeldin aprillacan aprillaman

RSV 1000 'i çok övüyorlar eminim iyi keyif çıkartıyorsundur. :bounce:

görüşmek üzere :king:

ya aslında aprilla tartışılmaz 12 senedir 2 teker kullanıyorum.Ama aprilla rsv çok farklı.Sözle anlatılmaz tadına bakmak lazım.Ama sana bir sır vereyim kolay lokma değil :flower:

:) bilirim...

Enduro alacaktım bende ama ne olduysa anlamadım birden kendimi chopper ın üzerinde buldum. Seneye kısmetse Ya CBR 600 F yada F 650 GS

kapışırız o zaman :p :p :p

çok ayrı klasmanda motorlar ama hayırlısı olsun. keeway lerde güzelmiş bayağı öle diolar ? :cat:

Evet pek güzeldir. Kendi motorum diye söylemiyorum bir bakan bir daha dönüp bakıyor. egzosuda deldik TAMER'le taka taka geziniyorum

bende havalar %150 :cherry: :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoş geldin dostum aramıza :rendeer: :king: o zman senin gelişini ıslatalım nevizade'ye bekleriz :cherry: içelim kendimize gelelim :wiinkk:

aprillacan, aramıza hoşgeldin RUZGARSEVDALISI, doğru söylüyor nevizade gezimize bekleriz :king: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
teror, teror kanka o üstüne oturupta resim çekildiğin motoru ne zman alıyosun hadi artık yap bi atraksyonda test edelim aleti seni bekliyoruzz :p :cat:

teşekkürler arkadaslar ama bi iş gezisi için o tarihlerde yunanistanda olacağım.işallah başka toplantıya :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar