Selamlar ben geldim

she

sen şindi hastamısın yani :)
ordan belli olmuyormu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 PM ----------

Hoş geldinde avatarların hepsi birbirinden ilginç dünyalımısın :mrgreen:

Aslen uzayın dünya köyündenim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 PM ----------

bir tanışma yazısı sence böylemi olmalı bence biraz eksik sen ne dersin:bounce:

Haklısın seninde dediğin gibi acemiyim .:)

Hoş geldin.Hastalığın derecesi artmadan bir motor sahibi olamazsın.Ağızda salya oluşunca haber ver :p :)

Hos geldide kimdir nedir ne yer ne icer? Hastaligi hangi ilac ile gecer bilmeli , ogrenmeli.

hastalık olarak bakma...
sadece insanlığın rüzgardiye tabir ettiği şey insanlarada uyarıcı etki yapıyor
dolayısıyla insan uyanıyor ve özğürlüğün ne olduğunu anlıyor
ondan sonrada bağımlı oluyosun... :mrgreen:

Öncelikle cümleten en güzel selamla selamın aleykum herkese ben siteye bugün kayıt oldum ve bugün motor aldım daha önce motora çok tutkum vardı sanırım bugün bu tutkuma kavuştum 18 yaşındayım kymco 125 le başlicam bu aşkıma istanbulda yaşıorum motor daha önce pro olarak hiç kullanmadım yardımlarınızı bekliorum herkese teşekkürler şimdiden akın ben:)

Teşekkür ederim hastalık doğuştan içimizde şimdi nüksetti geçmez artık hoş bulduk :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 AM ----------

bide ben daha önce vitesli motor kullanmadım biraz bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar