Selamlar Ben Fatih

aranıza yeni katıldım.. yamaha ybr ile başlayacaz yarın itibari ile :) sıfır yamaha ybr 125cc alacağım inşallah yarın..

sormam gereken bir kaç soru var aslında.. sıfır alırken nelere dikkat etmek gerek? nasıl bi bakım yapmaları lazım motora teslim ederken? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim :) daha acemiyim öğrenmek istiyorum.. saygılar :)

Hoşgeldin adaş.Sıfır alırken dikkat etmen gereken o kadar fazla birşey yok.Motosikletin sağında solunda çizik olmamasına dikkat et.Sana aküyü takıp,rolanti ayarı yapıp verecekler.Daha acemiyim dedin umarım ehliyetin vardır.Ve lütfen motosikletini almadan önce korumaları tamamla hiç yoksa 200 lira ayır kenara.100 de kask için.300.Eğer sigara içiyorsan bir aylık sigara parası diyebilirim.Motosiklet rodajdayken de pek üzme.Ybr kısmına gidip çoğu bilgiye ulaşabilirsin ayrıca forumumuzda rodaj ile ilgili de çok bilgi var.İyi forumlar

ehliyetim yok ama başvurdum.. trafiğe çıkmayacağım.. bizim büyük top sahası war orda döneceğiz :)) ehliyete de a2 eklettiricem.. sınav 10 aralıktaymış.. başvurduk.. ayrıca korumalara 1000 tl ayırdım.. siparişimi verdim :) agv r serisi kask.. mont.. pantolon.. dizlik eldiven vs.. hayırlısı artık.. daha hayatımda sıfır bir şey almadığım için tedirginim biraz.. yani katakulliye gelmeyeyim diye..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

yani ayarı yapıp faturayı kesecekler ben faturayla motoru alıp gidicem.. budur değil mi olay :)

hoş geldin adaş aramıza

ehliyetim yok ama başvurdum.. trafiğe çıkmayacağım.. bizim büyük top sahası war orda döneceğiz :)) ehliyete de a2 eklettiricem.. sınav 10 aralıktaymış.. başvurduk.. ayrıca korumalara 1000 tl ayırdım.. siparişimi verdim :) agv r serisi kask.. mont.. pantolon.. dizlik eldiven vs.. hayırlısı artık.. daha hayatımda sıfır bir şey almadığım için tedirginim biraz.. yani katakulliye gelmeyeyim diye..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

yani ayarı yapıp faturayı kesecekler ben faturayla motoru alıp gidicem.. budur değil mi olay :)

aynen fatura ve motorun uygunluk belgelerini alacan bayiden ve plaka işlemlerine başlatacan

Eğer daha önce motosiklet kullanmadıysan yalnız gitme.Mutlaka bilen birilerini al ve öyle git dostum.Futbol sahasında antreman yapacakmışsın bu fikir güzel.Ayrıca ayırdığın ekipman ücreti de gayet makul.Bilinçli bir kullanıcısın sanırım.Hoş. :)

bilinçli arkadaşlarım olunca bilinçli kullanıcı oluyoruz Allah'a şükür :) öyle apaçiler gibi binmeyem motora merak etmeyin :)) yani bilen biri de war top sahasına giderken.. o olmasa zaten bu sevdaya dahil olmazdım :))

bilinçli arkadaşlarım olunca bilinçli kullanıcı oluyoruz Allah'a şükür :) öyle apaçiler gibi binmeyem motora merak etmeyin :)) yani bilen biri de war top sahasına giderken.. o olmasa zaten bu sevdaya dahil olmazdım :))

Ertem Şener'den alıntı: "Her yerinden öpüyorum Rüştü!" :queen:

Böyle bilinçli kullanıcıların aramıza katılması gerçekten mutlu ediyor insanı. Aramıza hoşgeldiniz tekeriniz düz bassın.

işte o konularda bilinçliyiz ama sıfır aldığımız motorda ne gibi sıkıntı olabilir neye dikkat etmemiz gerek o konuda bilinçli değiliz :) yani ben motoru nakliye ile getirteceğim.. benim bayiye gitmeme olanak yok şuan için o yüzden bayi nakliye ile getirebileceğini söyledi.. yani getirdiklerinde neye dikkat etmem gerek.. bi sıkıntı vs çıkar mı yani nedir ne değildir bunları öğrenmek daha da bilinçlenmek istiyorum :)

Böyle bilinçli kullanıcıların aramıza katılması gerçekten mutlu ediyor insanı. Aramıza hoşgeldiniz tekeriniz düz bassın.

evet doğrusun da bi ara buraya sadece Fatihler yazıyor sandım..geri durmuştum..sen yazınca bende yazayım dedim..:queen:

hoşgeldin Fatih....:wiinkk:

nihayet ybr eme bugün itibari ile kavuştum.. tüm vatana millete hayırlı olsun :) ilk oturuşumda kullandım.. hadi bakalım 28 km yaptım :)

hayırlı olsun..
kazasız sürüşler dilerim..

bu arada 100 liralık kask kask değildir,polissavardır sadece.. kaska verilen paraya acımayın,hayatla en büyük bağlantınız olur kendileri..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar