selamlar ben antalyadan...

selamlar ben antalyadan bayram ehlietimi ve motorumu alalı 3 ay oldu antalya kumlucaya yolu düşen herkezi beklerim herkeze iyi forumlar

hoşgeldin kardeşim motorunda ehliyetinde hayrlı olsun.umarım kalıcı ve katılımcı olursun :rendeer:

hım elmalıya bi kaç kere geldim motorsikletimle bi gelişmde görüşürüz inş

:rendeer:aramıza hoş geldin kardeş forumda aktif ve toplantılarımıza katılımcı olman dileğiyle

Ahh ahh benim ehliyet almama daha 2 yıl var

Aramıza hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle..

hoşgeldin kardeşim motorun ve ehliyetin hayırlı olsun...beni de az önce polis durdurdu...ehliyet ruhsat istedi...ilk önce ehliyeti verdim tabi ruhsat 21 km geride kalmıştı yani evde unutmuşum ..bu ehliyeti kontrol etmeye başladı bende o arada memur bey ruhsatı evde unuttum dedim tabi bu kontrole devam ediyor ve birşeyler yazıyordu..belki de unuttu ruhsatı..neyse öyle verdi ehliyeti devam et dedi...ve bu 4. oluyor aynalarım olmadan polisten kurtuluşum...hiçbiride farketmedi

hoşgeldin kardeşim motorun ve ehliyetin hayırlı olsun...beni de az önce polis durdurdu...ehliyet ruhsat istedi...ilk önce ehliyeti verdim tabi ruhsat 21 km geride kalmıştı yani evde unutmuşum ..bu ehliyeti kontrol etmeye başladı bende o arada memur bey ruhsatı evde unuttum dedim tabi bu kontrole devam ediyor ve birşeyler yazıyordu..belki de unuttu ruhsatı..neyse öyle verdi ehliyeti devam et dedi...ve bu 4. oluyor aynalarım olmadan polisten kurtuluşum...hiçbiride farketmedi

sizin polisler iyiymiş bana kırmızı tr den ve xenon çok parlak die 140 ytl geçirdiler :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar