_10ur_ Katılım 17 Eyl 2009 Mesajlar 83 20 Eyl 2009 Konu Yazar #22 serkanADH13' Alıntı: onur hoş geldin kardeşim, gıxxer'lere karşı zaafın olduguda bılınıyor Genişletmek için tıkla ... giXXerlere kimin zaafı yokki yerim ben onu :queen: Aparat hoşbuldum Karaşahin abi programlarla oynayınca bambaşka oluyo zaten fotoğraflar :mrgreen: benim 6mp casio exlimle çekilen bir fotoğrafımı ne hale getirdim ben yüzdeki beyazlığı yanlışlıkla yaptım :mrgreen: ama fotoğrafın orjinalini göstersem bu ne dersiniz :mrgreen: onuda yarın koyarım malum bayram yatıyorum
serkanADH13' Alıntı: onur hoş geldin kardeşim, gıxxer'lere karşı zaafın olduguda bılınıyor Genişletmek için tıkla ... giXXerlere kimin zaafı yokki yerim ben onu :queen: Aparat hoşbuldum Karaşahin abi programlarla oynayınca bambaşka oluyo zaten fotoğraflar :mrgreen: benim 6mp casio exlimle çekilen bir fotoğrafımı ne hale getirdim ben yüzdeki beyazlığı yanlışlıkla yaptım :mrgreen: ama fotoğrafın orjinalini göstersem bu ne dersiniz :mrgreen: onuda yarın koyarım malum bayram yatıyorum