Selamlar Almanyadan

Arkadaslar Ben Serdar , Istanbul 1959 Istanbul/Haseki dogumluyum,gencligimin gecdigi semtler Besiktas,Sisli,Mecidiyeköy.
Su anda Almanyada yasiyor ve calisiyorum.
Bu site yi buldiguma nekadar mutlu oldum bilemezsiniz, tesdüfen iste, google üzerinden.
Benim Motosiklet tutkum 2000 senesinden sonra iyice ,dayanilmaz birhal aldi ,baslangic olarak bir Afica-Twin aldim.Bir sene sonra Honda-Varadero ya gecis yaptim. Üc senedir Alpler dahil 30000 Km Turum var.
Bu sene kismet olursa Mayis ayinda bir alman Arkadasla Yunanistan-Türkiye Turumuz var. Istikamet Ipsala-Istanbul-Iznik-Inegöl-Domanic-Tavsanli-Emet-Demirci-Burlu-Pamukkale-Mugla-Selcuk-Seferihisar-Karaburun-Canakkale-Ipsala.
Türkiyeye geldigimde sizlerle tanisirsam cok mutlu olacagim.
Yazarsaniz sevinirim.

Almanya-Dortmunddan selamlar
Serdar

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hoşgeldin
Türkiyeye geldinizde gorusuruz

Duisburgdan sinanin selamida sana dostum.......
Hosgeldin aramiza..... :thumright:

Selam Arkadaslar

Bütün Arkadaslara selam olsun, Mayis ayini iple cekiyorum valla.
Insallah hepinizle tanisip görüsecegim,belki beraber Konvoy halinde bir bogaz turu yapacagiz.
Benim Liseyi okudugum zamanlar Bebekte Adliye diye biryer vardi ve orada aksamlari istanbulun en hizli gencleri bulusup oradan Fenebahceye gecerdik.O zamanlar Bogazköprüsüne giden Otoyol insaat halide idi.
O Yol üzerinde ne kalkislar yapardik vay vay vay .
Neyse arkadaslar beraber cay icerken sohbete devam ederiz.

Sino sana da Lüdenscheid den selamlar olsun kardes zaten komsuymusuz,
sen bizim Hayabusa ci Mustafayi taniyormusun, oda senin o taraflarda oturuyor zannediyorum ?.

Görüsmek üzere
Serdar

hoşgeldin serdar.. istanbuldan geçeceğin tarih ve sonrası için planlaman tam belli olunca mutlaka buradan haber ver.. sadece istanbulda değil yolun diğer kısımlarında da katılanlar olabilir.. bebekte beraber bi çay içeriz en kötü :)) benim 10 senem şişli diğer 20 senem de mköy'de geçti.. beşiktaşta da 7 sene okul okudum.. istanbula zaman ayır biraz mutlaka :mrgreen:

hoşgeldin serdar.. istanbuldan geçeceğin tarih ve sonrası için planlaman tam belli olunca mutlaka buradan haber ver.. sadece istanbulda değil yolun diğer kısımlarında da katılanlar olabilir.. bebekte beraber bi çay içeriz en kötü :)) benim 10 senem şişli diğer 20 senem de mköy'de geçti.. beşiktaşta da 7 sene okul okudum.. istanbula zaman ayır biraz mutlaka :mrgreen:

@oturanboga

Lüdenscheid bize yakin yaaa.... :santa:

Ama hayabusaci mustafayi tanimiyom.... :joker: :thumright:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar