selamlaarr

arkadaşlar bende sitenizi bi kaç haftadır takip ediyorum gerçekten etkilendim diyebilirim ben abim sayesinde yani zıpzıp sayesinde motor a ilgi duymaya başladım ve sitenize üye oldum 3 gün öncede motorumu daelim history 125 aldım son 2 motordan biriydi dua ediyorum ki kaçırmamışım çünkü bu motoru araştırdığımda övgü dolu sözlerle karşılaştım ve almakta hiç tereddüt etmedim şu an 203 km de ve çok memnunum gelişmelerle ilgili sizleri bilgilendiricem birde history 125 kullanıcılarına servis olarak tavsiye edebilecekleri bi yer olup olmadığını sorcam servis zamanı geldiğinde nereye götürebilirim bildiğiniz iyi bir usta varsa bilgilendirirseniz sevi:queen: nirim

aramıza hoşgeldin :rendeer:

kazasız belasız sürüşler dilerim

aramıza hoşgeldin.:rendeer:
motorunu kazasız belasız kullanman dilegiyle iyi seçim.:cat: :cat:

arkadaşlar konukseverliğiniz için çok sağolun

history 125 kullanıcıları nerdesiniz yaaaw servis dedim usta dedim avrupa yakasındayım oğluma ii bakiiim problem yaşamayalım her ustanın bu motora ii bi şekilde bakıp anlıyacağını sanmıyorum o yüzden bas bas baaarıyom sağlam servis öneriler

Son düzenleme:
kardeş hoşgeldin motorunda hayırlı olsun umarım kazsız belasız kullanırsın :) servis önerisini daelim başlığı altında sorarsan daha çabuk cevap alabilirsin :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin arkadaşım.Ben kendi motorum için en iyi servisi 8 kere değiştirerEK buldum sonunda.KENDİN USTA.

hoşgeldin ayrıca makinen hayırlı uğurlu olsun.
Allah kaza bela vermesin
garfieldmr3.th.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar