SELAMIN ALEYKÜM millet :)

Hoşgeldin arkadaşım.
Az önce bir arkadaşın tanışma başlığına eleştirel bir yazı yazmıştım.Tam gönderdim ve baktımki benim kastettiğim tanışma başlığına bir örneği sen açmışsın.Eline sağlık:cat:.

Hoşgeldin Uğur kardeşim:wiinkk:
İnşallah hoş zaman geçirir ve güzel arkadaşlıklar kurarsın MT de:cat:

Aleykum selam abi hoşgeldin bende yeni geldim...

Katılımcı ve kalıcı olman dileğiyle:rendeer:

Ben uğur 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim.(Bölümüm OTOMOTİV)
Motorum TVS APACHE 150cc arkadaşımla ortak kullanıyorum :) tamda benim sayılmaz:cherry:

HATAY/İSKENDERUN doğumluyum.Dörtyolda oturuyorum. FENERBAHÇELİYİM.
Genel olarak bütün spor dallarıyla ilgilenirim.doğa ve gezi hastasıyım.Kendimi biraz geç tanıttım kusuruma bakmayın.

Yeni insanlarla tanışmayı seven bir kişiliğe sahibim.Ortama hızlı bir şekilde uyarım fazla zorluk çekmem.
ARANIZDA OLMAKTAN MUTLUYUM.

www.motorsiklet.net i yapanlara yönetenlere sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarım.Böyle bir site yaptıklarından dolayı kendime göre teşekkürü bir borç bilirim.

ufak bir dipnot eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın : ben SAGOPA KAJMER hastasıyım.....
abi hoşgeldin motosiklet.net r yi fazla yazmışssın
umarım kalıcı dostluklar edınırsın :rendeer::)

herkeze slm lar
seneye inşallah mondial rf150 alacağım
keşke imkan olsa gilera runner 200 almak isterdim geçenlerde otomobil ile 2. köprüden çıktıktan sonra levent istikametine 100 kilometre hız ile girdim yanımdan benden daha hızlı bir şekilde runner 200 geçti nasıl bukadar hızlı diye düşündüm inceledim meğer hem 200cc imiş hemde su soğutmalı imiş ama fiyetı 8.000 YTL çok pahalı çoook :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vaaleykümselam verahmatullah vebereket..Hoş geldin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar