selam

arkadaşlar aranıza yeni katıldım. izmirden hepinize selamlar.:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin ne güzel nıck o öyle :)

hoşgeldin arkadaşım. Ben ilk üye olduğum gün buraya yazdıgımda bir kişi bile bana hoşgeldin dememişti. şansıma tüküreyim. Buraya ilk gelenlere yazmak lazım destek için.

hoşgeldin arkadaşım. Ben ilk üye olduğum gün buraya yazdıgımda bir kişi bile bana hoşgeldin dememişti. şansıma tüküreyim. Buraya ilk gelenlere yazmak lazım destek için.

adem Hoşgeldin :p

@Honeybe

Hoşgeldiniz, Forumda kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...

İyi Forumlar..

adem Hoşgeldin :p

@Honeybe

Hoşgeldiniz, Forumda kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...

İyi Forumlar..
geçde olmuş olsa olsun.çok tşkr ederim. 3 aya yakın oldu sanırsam üyeliğim. Motordan az çok anlarım. Hergün 3-5 bişeyler yazarım forma.yeni arkadaşları destekleyelim. Piyanist irfan abi, metehan, tekteker ramço, dürüm döner arkadaşlarıda tebrik ediyorum forma katkıları çok. Ve bisürü arkadaşda. İyi formlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçde olmuş olsa olsun.çok tşkr ederim. 3 aya yakın oldu sanırsam üyeliğim. Motordan az çok anlarım. Hergün 3-5 bişeyler yazarım forma.yeni arkadaşları destekleyelim. Piyanist irfan abi, metehan, tekteker ramço, dürüm döner arkadaşlarıda tebrik ediyorum forma katkıları çok. Ve bisürü arkadaşda. İyi formlar.

biri döner mi dedi :) et mi tavuk mu:)

hosgeldin arkadas dikkat et de foruma her girdiginde canın motorla dolasmak isteyecek
insan sürekli, motor görünce canı cekiyo dogrusu biraz yol yapmak iyi forumlar..:cat:

biri döner mi dedi :) et mi tavuk mu:)

kırmızı et biraz ağır geliyo . Şöyle 1 tl lik olmayan kaliteli bi tavuk döner olabilir :) kokoreci de çok severim :) istanbuldan iki yarım getiriversene dürümdöner arkadaşım :) sanırım istanbuldansın. Ben bodrumdayım. Bodrumluyum. formu çok iyi takip ediyosun. Benim bilgisayarım yok hep cepten yazıyom. N 8 im var. Hep ordan takipdeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar