Selam

Canım hoşgeldin, seni de aramızda görmek cok guzel. Bu arada isis benim cok sevdigim bir arkadaşımdır. Onun gibi cici bir insanı da MT ailesine kattıgım icin kendimi de tebrik ediyorum :)

Hemen eklememi de yapayım. Bilmeyenler için;

İsis Mısır mitolojisindeki en büyük tanrıçadır. Horus'un eşidir aynı zamanda. Kendisi İsis, büyük bir büyücü ve büyü yeteneklerinin kullanması ile meşhurdur. Örneğin, ilk kobrayı, onun zehirli ısırığını kullanarak Ra'ya gizli ismini itiraf ettirmek için yaratmıştır.

Mısır tarihinin başından sonuna kadar, İsis, Mısır'ın en büyük tanrıçası olmuştur. Yararlı bir tanrıçadır ve sevgisi tüm yaşayan canlıları kapsayan bir annedir.

Ona tapınma Mısır'ın sınırlarının çok ötesinde İngiltere'ye bile yayılmıştır. Klasik yazarların eserleri, O'nu Persephone, Tethys, Athene, Osisris'i ise Hades, Dionysos ve diğer yabancı tanrılar ile eşleştirmiştir.

Son düzenleme:
hoşgeldin de çok sakinsinnn :mrgreen:
nası topik bu az kendinden bahsetseydinn :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin evet cenk hemen buluşma listesine ekliyorum arkadaşını :)
biraz kendinden bahsetsen mesela çok kısa ve öz olmuş

Dişi, senin şu Kenan Doğulu olayına da hastayım, söylemeden edemiycem :mrgreen:

bnde hastayım kenan a ne tesadüffffff :mrgreen:
hatta aşığım da toğiği çorba etmeyelim :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cenk anlatsana nasıl seyretmiştik kenan ı konserde sabancı üni de cenkte sever kenan falan :)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Aramıza Hoşgeldin Mısır Tanrıçası :rendeer:

Kızın topicini alakasız konulara cekmeyelim yahu.. Kenan menan şimdi :)

Ashes'in dediği olay da, Sabancı Üniversitesinde konseri vardı da. Ona gitmiştik.. Kenan Doğulu'nun sahne performansı gercekten super. Dinleyicisi ile cok iyi bir elektrik kuruyor. Yagmur yagmıstı hatta o aksam ama kimse yagmuru iplemedi ve "yağmursuz yarınlarda ıslanmıştık" :)

Back to konu.. Dişi private'den mesaj attım ordan şeederiz :) Kenan konusunu kapıyorum..

bnce kapatmayalım hatta daha daha anlatın ben sizi
can kulağı ile dinliorum :mrgreen: :mrgreen:
şaka şaka hoşgeldin tekrar :rendeer:

Herkese sbu sıcak karşılama için çook teşekkür ederim.Bu arada dishy du bakiim.İlk günden car car konuşmayayom dedim.Konuşmaya başladım mı susmak bilme.Uyarması benden:)))).Bu arada kenan muhabbeti ne ya.Merak ettim.

Süper Moderatör (BBRR)
Cenk senin tanışma başlığın gibin olmuş bırak isis tanıtsın kendini sen elçisimisin ...

Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar