O osmanözdemir Katılım 31 May 2010 Mesajlar 29 31 May 2010 Konu Yazar #1 herkese slm.adım zaten nicimde yazıyor.tanıştığııza memnun oldum.
E eşkinacı Katılım 29 May 2010 Mesajlar 0 1 Haz 2010 #4 bende kabul ederseniz aranızdayım herkese selam
O osmanözdemir Katılım 31 May 2010 Mesajlar 29 1 Haz 2010 Konu Yazar #5 anesmotor' Alıntı: Sanki gözüm biyerden ısırıyo Genişletmek için tıkla ... kanka naber ya dostum motorla geziyosun geziyosun tam eve dönerken sokakta görüyorum seni olmuyo ama ---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 ---------- KUVVETMİRA' Alıntı: hoşgeldiniz hocam :rendeer: Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk sağol
anesmotor' Alıntı: Sanki gözüm biyerden ısırıyo Genişletmek için tıkla ... kanka naber ya dostum motorla geziyosun geziyosun tam eve dönerken sokakta görüyorum seni olmuyo ama ---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 ---------- KUVVETMİRA' Alıntı: hoşgeldiniz hocam :rendeer: Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk sağol
O osmanözdemir Katılım 31 May 2010 Mesajlar 29 1 Haz 2010 Konu Yazar #7 kebapçıya bi ara ayarlayalımda gidelim kefken taraflarına çadırda kurarız bizim arkadaşlarda gelir.