Selam

Selam ben bursadan ertan 18 yasındayım. tuning ve motor tutkunuyum :) arkadasım onerdı her turlu bılgı v.s oldugunu soyledı. herkese ıı forumlar

Hosgeldın arkadasım ...bu sıteden yararlanamamak mumkun degıl her seyı bulursun...paylasımcı olman dılegıyle tekrar hosgeldın..sefa getırdın..::tutkuy::

slm arkadaşlar bende aranıza yeni geldim ilk mesajım olucak ya bi sorunum var ben konu başlı nasıl açıcam yapamıyorum bir konuda sizlerden fikir almam lazım ....şimdiden tşkler

hoş geldin ertan evet gerekli bir çok bilgiye buradan sahip olabilirsin kalıcı olman dilegiyle

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 PM ----------

slm arkadaşlar bende aranıza yeni geldim ilk mesajım olucak ya bi sorunum var ben konu başlı nasıl açıcam yapamıyorum bir konuda sizlerden fikir almam lazım ....şimdiden tşkler

forum dan tanışma bölümüne girip yeni konuyu tıklıcaksın o kadar ilk kezmi forum sitesine üye oluyosunuz :)

tşkler ben bir deneyeyim ilk defa bir yere bu kadar takılı kaldım ve aklıma takılanları danışmak istiyorum...

bende honda team denİM:D:D hondam günü temmuz 19 da draglar var :) arabaya 3-5 bısıler yaptık:) dereceye gırerız ıns

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar