selam

arkadaslar bu formu uzun zamandır takıp edıyordum ve nıhayet usengeclıgı bırakıp uye oldum burda yazılanların cogunu okumaya calısıyorum .henuz bır motorum yok ama bır kac ay ıcınde olacak ya honda twıster yada skyteam dusunuyorum.ankarada yasıyorum bır teknık servıste coook uzun zamandır calısıyorum :rendeer: sızlere bır sorum olacak ılk once motormu alınmalı yoksa ehlıyetmı? okudugum kadarıyla kurslarda pek ıyı bır egıtım verılmıyor bır motor alıp ıyıce ogrenıp oylemı ehlıyet alınmalı tabı motor alırsam trafıge cıkmayı kesınlıkle dusunmuyorum amac pratık yapmak sızce nasıl olmalı tesekkurler... :king:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
sen önce bi pratik yap,bak bakalım kullanabiliyomusun,sonra motoru al ve kursa yazıl.
hoşgeldin :king:

hoşgeldin öncelikle aramıza. önce ehliyeti al daha iyi olur, ehliyetsiz alırsan motoru gönlünce binemiyip hevesin kursağında kalır

Hoşgeldin juve
Aynı soruyu bende soracaktım, sanırım önce ehliyeti almalıyız.

Hoşgeldin.Bence de önce ehliyet.Hem orda pratik yaparsın ayrıca motor kiralayan yerlerden de ehliyetin sayesinde kiralayabilir,pratiğini arttırabilirsin.

juve, hoşgeldin :cat:
kesinlikle önce Ehliyet en azında öğrenme çabalarını için rahat şekilde yaparsın polis geldi gelecek olmaz daha verimli olur senin için ama tercih senin bana sorarsan önce ehliyet ! :cat:

Hoşgeldin. Önce ehliyet sonra kaliteli bir kask , korumalı mont, eldiven ensonda motor :cat:

juve arkadaşlarlar haklı önce ehliyet ama bir an önce al ocaktan sonra sistem değişecek,bisiklet sürebiliyorsan motorda sürersin denge olayı araba ehliyetin varsa daha kolay alırsın :rendeer: :queen:

arkadaslar sagolun once ehlıyetı alacagım ankarada motor ıcın tavsıye edebılecegınız bır yer varmı acaba bırde enduro tarzı ıle baslamayı dusunuyorum ılerkı yıllardada hayalım bır 600 cc olacak acaba enduro ıle baslıyacak olmam dezavantajmı :? tesekkurler

Motosikleti
Su Motoru
juve, ehliyet almak vatandaşlık görevi değildir veya ehliyetsiz araç kullananlar utanç duyulacak arkadaşlarda değildir, onun için yakalanma korkun ve ceza korkun yok ise ehliyetsiz kullan ama ceza yiyince pişman olabilirsin :). Ben 7 senedir motosiklet kullanıyorum ama 3 aydır ehliyetim var ve hiç yakalanmadım kazamda olmadı hoş tabii şu anda kendimi daha güvende hissediyorum orasıda ayrı bir konu ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar