selam

federal, aslanım al benden bi tane daha abi biz erkekler bi kullanıcı görmeyelim hemen yardımcı olmaya çalışıoruz dimi :queen:

Metal cım ayrıca adrenalin yada zehir ikisininde dozajı fazla olursa ölürsün hem ikiside kanda hızla yayılıyor arasındaki fark ne abiii :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin

hoş bulduk istanbul da yaşıyorum su an calışmıyorum
Selam ayça... İstanbul'da yaşayıp da bundan daha güzel bir durumda kimse olamaz... Ben de aynı durumdayım. İstanbul çalışmak için değil, yaşamak için bir şehirdir...
:flower:
Hele bir de motorcuysan... Ben bunun farkına 44 yaşında vardım... Sitedeki gençlere sesleniyorum;
:thumleft:
"bari siz geç kalmayın..."
Tekrar hoşgeldin...
:rendeer:

sirkeci uygun olmakla beraber , anadolu yakalı olarak kızıltoprak derim.
sirkeciden ilave bir vapura bakar , boğaz havasıda beleş. ladies indirimi bile yapıyorlar. ( bize yapmaz adiler , :) )

hoşgeldin ayça,erkek arkadaşına söyle bir motorda sana alsın artçı olmaktan sıkılmışsındır dimi ya :rendeer:

Hoşgeldin ayça :rendeer:
Eminönündeki dükkanlar gerçekten son derece uygun fiyatlarda ve vadelendirmede yapıyorlar. Ancak ilk girdiğin yerden alma. Kesinlikle araştır mesela dün bir dizlik almaya gittim bir dükkan bana nakit 55YTL, kredi kartı ile tek çekim 60YTL dedi. Aynı dizliği 3 dükkan yan taraftan 45YTL kredi kartıyla tek çekim alabildim.

ayça, hoşgeldin. hoşgeldin de erkek arkadaşını da getirseydin keşke. şu zehirleme olayının inceliklerini de alatsaydı. gerçi ben de ne zehirleyecek biri, ne de zehirlemek için motor var :)
tekrar hoşgeldin.

slm ayca aradıklarını bulabilecegin bi yer var maltepe de uygun fiyata herşey istersen adresi verebilirim

50 mesaj demişler, 35 mesajda kalmış. olmadı, yakışmadı bize. güncelleyelim...
hoşgeldin (uygun mu dur viper_1, xxxxx?).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar